.:Kaliper Kapağı:.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan feyk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Değişik bir fikir, kaliperlere kromaj yaptırın.

Değişik bir fikir, kaliperlere kromaj yaptırın.

Bencede Savaş abi gerçekten çok güzel duracağını düşündüğüm bir olay krom kaliper.

bende takıcam ancak kışın kırılır diye taktırmak istemiyorum açıkcası yaza girerken alıcam boya vardı önceki aracımda boya dökülmesi bunun plastik oldunun anlaşılmasından emininmki daha çirkin duruyor.

Berk daha önceden kırıldığını duydun mu hiç?

kırılabilir sonuçda incecik bir plastik ama biri kasti bir şeyler yaparsa tahminim kırılır park halinde falan kırmak zor değil yani onun dışında durup dururken kırılması zor ihtimal bence

kırıldığını hiç duymadım çünkü takan kimse yok etrafımda bilende yok pek fazla herkes boyatıyor ancak ben inceledim 2 çeşit var bunlardan birisi adi diğeri daha kaliteli hatta sıradan bi lastikçiye sordum çıkardı 15-20 lira takarım dedi ancak abartı uyduruk duruyordu tuning shoptada hem kalite hemde daha adisi vardı birine oda 25ytl gibi birşey söyledi diğerine kutusunda falan 100 çekti ancak kaliteli olan sağlam ve kırılmaz dedi biraz daha kaliteli duruyor diğerine göre. yinede plastik sonuçta kışın hiç birşey olmasa çizilir çamur taş sonuçta o yüzden yazı bekle uğur sende

hepsi aynı toptancıdan alıyor aynı kalite tunningcileirn hepsi etiketleri kendileri yapıştırıyorlar üstüne brembo istersen ismini bile yazarlar

muhabbet isim yazmak değil zaten çıkartma üzerindekiler anlatmak istediğim 2 farklı kapak olduğu

Anladım Berk bakalım o zaman şu jantları alayım da bi! kaliperlere de sıra gelecek :)

konuyu hortlanmış olucam ama :) ben haftasonu taktırmak istedim,17'' jant olmasına rağmen uymadı ,takamadım.kaliteli birşey değil ancak görüntü açısından on numara olacaktı.

Son düzenleme:
Geri