.:Kaliper Kapağı:.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan feyk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bnde 18 jant war olur heraldee dımı?

peki bu kaliperlere farklı oalrak ne yaptırılabilir? Boyamak hariçinde.
birşey yaptıramazsın ya da paraya kıyıp baya bir paraya hem de brembo kit alabilirsin böylece hem güzel bir görünüme,hem de cok daha güvenli bir frene sahip olabilirsin :rolleyes: ama fiyatını araştırınca ne kadar boş bir iş olduğunun da anında farkına varacaksın boya kaliperlerini olsun bitsin ya da jantın kurtarıyorsa bahsettiğin kapaktan al ve tak millet anlasa ne olur anlamasa ne olur önemli olan güzel gözükmesi sonuçta

haklısın abi... sağol ;)

birşey yaptıramazsın ya da paraya kıyıp baya bir paraya hem de brembo kit alabilirsin böylece hem güzel bir görünüme,hem de cok daha güvenli bir frene sahip olabilirsin :rolleyes: ama fiyatını araştırınca ne kadar boş bir iş olduğunun da anında farkına varacaksın boya kaliperlerini olsun bitsin ya da jantın kurtarıyorsa bahsettiğin kapaktan al ve tak millet anlasa ne olur anlamasa ne olur önemli olan güzel gözükmesi sonuçta

ben pek katılamıycam millet anlasa ne olur anlamasa ne olur hususuna çünkü o ince bir çizgidir sizi doğancı şahinci yada arabaya her bulduğunu yapıştırıp takan tabiri caizse pavyoncu arabası süren dediğimiz kişilerden ayıran

bence bir şey yapılıyorsa bir kalitesi kalitesi olmasada bir kaliteli havası olması lazım ama ele ayağa düşdümü o şey ne kalitesi kalır ne havası eyer belli bir kalite ve çizginiz varsa arabanıza değer veriyorsanız görüntüsüne ve insanların gözünde de değerli olmasını istiyorsanız yani seçiciyseniz bence dikkat edilmesi lazım böyle şeylere...

ben pek katılamıycam millet anlasa ne olur anlamasa ne olur hususuna çünkü o ince bir çizgidir sizi doğancı şahinci yada arabaya her bulduğunu yapıştırıp takan tabiri caizse pavyoncu arabası süren dediğimiz kişilerden ayıran

bence bir şey yapılıyorsa bir kalitesi kalitesi olmasada bir kaliteli havası olması lazım ama ele ayağa düşdümü o şey ne kalitesi kalır ne havası eyer belli bir kalite ve çizginiz varsa arabanıza değer veriyorsanız görüntüsüne ve insanların gözünde de değerli olmasını istiyorsanız yani seçiciyseniz bence dikkat edilmesi lazım böyle şeylere...
burada ele ayağa düşme durumu söz konusu değil ki ülkemizde yeni üretimine başlandı haliyle de fiyatları düştü bu kapaklar ilk çıktığında 150 usd idi büyük çoğunluk da bu kadar para vermek istemiyordu şimdi her isteyen alabilir bunun doğancılıkla şahincilikle bir alakası yok kaldı ki bahsettiğiniz araçlar da zamanında yerli mercedes diye anılan araçlardır doğan slx yeni çıktığında hatırlıyorum fiyatı hiç de yabana atılır gibi değildi neyse kısaca bu kapaklar tüm dünyada kullanılıyor burada da herkes kullansa ayağa düşmüş olarak farzedemeyiz o zaman tüm angel eye far takanlara,şeffaf stop takanlara farklı gözle bakmak icap ederdi ki bu da bizim haddimiz aşar herkes dilediğini yapar takdir edersiniz ki...

benim doğancı şahinci dediğim halk arasında bir tabirdir arabayı kast etmedim eminim sizde anlamışsınızdır bunu..

ele ayağa düşmesinden kastım ise bir esprisinin olmamasıdır eskiden 150 dolarken ben alıcakdım arabama uymadı ama alsaydım ve bu günkü fiyatlara düşseydi ve doğan şahin gibi araçların üstünde görseydim hemen çıkartırdım bunu hor görmek için demiyorum ben sadece farklı olmayı severim o parça doğana şahine kadar düşmüşse benim için olayı bitmişdir sadece benim için değil o parçayı doğan şahin üstünde gören her kez için bence bu geçerli o kadar ele ayağa düşdükden sonra farkım olmıycaksa boşunada takmam bu tabi benim görüşüm

kaldıki angel eyes şeffaf stop gibi uygulamalar hayla çok masraflı şeyler çünkü kaliteli ve ağır işçilik istiyor bu tür şeyler pahalı masraflı ve meşakatli uygulamalar haliyle her zaman değerlidir bu gün doğanınızda olsa mercedesinizde olsa angel halka yaptırmaya kalksanız sırf işçilik en az 150-200 arası paranız gider bu tür uygulamalarla basit bir plastik kaliper kapağını bir tutmak bence yanlış olur

Bu bir görüş meselesi. Bence pahalı olup herkeste olmayanı amaçlamak değil güzelse, zevkine uyuyorsa takmaktır. 80 TL ye düşmesi birşey ifade etmez.

Son düzenleme:
ebay fiyatı 20 dolar

darkmoon sahınlerde war dıosun dıger arkadaslarda 16 janttan buyuk jantlara takılıo dıo hergun kactana 17-18 jantlı sahın goruyosun cok merak ettım..

darkmoon sahınlerde war dıosun dıger arkadaslarda 16 janttan buyuk jantlara takılıo dıo hergun kactana 17-18 jantlı sahın goruyosun cok merak ettım..

merak etmeden önce okursanız sonra şu yazıyı yazsaydınız merakınız kalmıycakdı ...

birincisi 16 janttan büyüklere oluyor diyende benim bilhassa arabamda denedim olmadı dedim yukarda yazdım hatta vectrası olan arkadaşlar boşu boşuna tekerinizi çıkarttırmayın bizim araçlara olmuyorda yazan benim..

ikincisi doğan şahin demedim benle böyle basit kelime oyunlarına girmeyin lütfen doğancı şahinci dedim ve ne dediğimi yukardada açıklamalı yazdım

aynen yazımıda kopyalıyorum

"benim doğancı şahinci dediğim halk arasında bir tabirdir arabayı kast etmedim eminim sizde anlamışsınızdır bunu.."

bakınız yukarda aynen bunu yazdım tenezzül edip okusaydınız bu soruyu sormazdınız şimdi lütfen bir soru sormadan önce merak etmeden önce okuyunuz

okudukdan sonra hala kafanızda sorular varsa sorunuz cevaplarım seve seve...

Geri