.:Kaliper Kapağı:.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan feyk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Direk sprey boyayla kendin boya. Ben öyle yaptırdım. Senin kine kırmızı süper olur.

Konu hortlamışken yaziyim... Bremboyu 60 TL ye izmir'den alıyoruz toplu alış yapacağız ilgilenenler pm atabilir...

istanbula kargosu senden mı : )

bi fikir de benden brembo veya willwood tarzı kaliperleri pert araç satan yerlerden fln bulabilirsiniz bnm bi arkadaş 300 e almıştı 4 adet kaliperi neresi olduğunu hatırlıyamıyorum şimdi ama maslak sanayideydi

Direk sprey boyayla kendin boya. Ben öyle yaptırdım. Senin kine kırmızı süper olur.

boyatmıştım zaten ama balata tozuyla başa çıkılmıo 2 günde kapkara oluyo yine,kapak kesin çözüm olacak.
jantları değiştircem galiba:)zaten aklımda vardı bu da bahane oldu,senin jantın tarzında siyah-çemberi kırmızı bi jant yakışır heralde benim arabaya.

4 üne 100 civarı istiyorlar istanbulda

neyse arkadaş satış yapıyormuş yeni gördüm o yüzzden yazdıklarımı sildim baltalamayalım arkadaşın satışını.

Son düzenleme:
boyatmıştım zaten ama balata tozuyla başa çıkılmıo 2 günde kapkara oluyo yine,kapak kesin çözüm olacak.
jantları değiştircem galiba:)zaten aklımda vardı bu da bahane oldu,senin jantın tarzında siyah-çemberi kırmızı bi jant yakışır heralde benim arabaya.

Yakışır. Yalnız kapakta kararabilir. Yanlış değilse ben sizin arabayı bu kuğulu 1-2 alt geçitinde gördüm. Hatta dün ya da pazartesi. Oralardan geçiyo musunuz?

Yakışır. Yalnız kapakta kararabilir. Yanlış değilse ben sizin arabayı bu kuğulu 1-2 alt geçitinde gördüm. Hatta dün ya da pazartesi. Oralardan geçiyo musunuz?

haftaiçi kullanmıyorum arabayı ama hanım civic'inden sıkılıp aldıysa bilmiyorum:-)

Geri