kalkışta geç devirlenme

bende önceden yoktu bu, yeni çıktı. hava debimetresi eğiştikten ve rolanti ayarlayıcısı temizlendikten sonra oluştu bu. bu dediklerim değişmeden önce araba silkeleme yapıyordu ve arıza ışığını yakıyordu. şimdi silkeleme gitti ama bu sağırlık çıktı. değiştirilen hava debimetresi sanki araçla uyumsuzmuş gibi, geçen havayı yanlış ölçüp ecu yu yanıltıyormuş gibi bir his var içim de.

aküyü söküp ecu yu sıfırlamak ve sonra ecunun herşeyi yeniden öğrenmesini sağlamak diye bişey var mı? yani yeni parçaya göre ecunun kalibre olması diye bişey var mı arkadaşlar.

ya arkadasim bende de ayni sorun vardi ilk onceleri ama bir turlu halolmadi daha da buyudu, cogu parca degisti ve araba hala gazi yemiyor

sanırım ikimiz de aynı dertten muzdaribiz. enjektör ya da EGR mi ne dersin? ben de enjektörlerden şüphelenmiyo değilim. benim derdim emin olmak. ne yapacağımızı bilmeyince sanayide oynayıp dururlar. şurdandır burdan diildir diye.

benzin pompasında yada oranın beyninde sorun olabilir. veya dolaylı olarak oralarda sorun olabilir. şoyleki arac sogukken beyinden giden komutla mototra fazla benzim gider ancak motor ısındığında motora giden benzin miktarı azalır.

benimde ilk onceleri motor soguken iyi calisiyordu ama simdi motor soguken araba hiq yurumuyor

evet, ama benimki soğukken yapmıyor. tam tersi motor ısınınca yapıyor. bir de benimki otomatik vites. sanki şanzumanda da bir sorun olabilir gibi de geliyor bana. araba sanki 1 den 2 ye geçmekte tereddüt ediyor gibi.

valla zanetmem ki sanzumandan olabilir, benimki de ayni senin gibiydi bi kaq ay once ama simdi berbat gercekten, cok daha kotu, bide benim manual vites

EGR yi ve enjektorleri kontrol ettirmenizi ve carbon clear yaptırmanızı öneririm.

sanırım ikimiz de aynı dertten muzdaribiz. enjektör ya da EGR mi ne dersin? ben de enjektörlerden şüphelenmiyo değilim. benim derdim emin olmak. ne yapacağımızı bilmeyince sanayide oynayıp dururlar. şurdandır burdan diildir diye.
Eğer sorunumuz aynıysa ben de EGR yok...

Geri