Kamasonix Xenon

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cihad
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben aldım kendim taktım sonra 1 ay falan kullandım.
bigün sağ far yanmadı baktım balasta elektrik geliyor söktüm balastı garantiden değiştiler 3 günde yenisi geldi elime şimdi memnunum maşallah nazar değmesin.

bence internetten alıp taktırma zaten 150 liraya falan xenon takan yerler var..
oralarda taktırırsan hem bir sorun olduğunda değişimi daha hızlı yaptırırsın..

bence internetten alıp taktırma zaten 150 liraya falan xenon takan yerler var..
oralarda taktırırsan hem bir sorun olduğunda değişimi daha hızlı yaptırırsın..
evet temız iş istiyorsan biryere götürüp taktır. montaj dahil zaten 150 çoğu yerde. garanti veren bir yere gidersen biraz da garanti konusunda hassas olduğunu vurgularsan hem temiz iş yaparsın. hemde değişiminde hızlı sonuç alırsın. kamasonic in hata vermediğini biliyorum. arada her çin malı xenon kit göz kırpma yapar. kısılıp tekrar yanar gibi olur belki anlayamazsın bile zaten. ama bence sorun değil.

evet temız iş istiyorsan biryere götürüp taktır. montaj dahil zaten 150 çoğu yerde. garanti veren bir yere gidersen biraz da garanti konusunda hassas olduğunu vurgularsan hem temiz iş yaparsın. hemde değişiminde hızlı sonuç alırsın. kamasonic in hata vermediğini biliyorum. arada her çin malı xenon kit göz kırpma yapar. kısılıp tekrar yanar gibi olur belki anlayamazsın bile zaten. ama bence sorun değil.

söylediklerin benim xenonda var.ilk açtığımda ısınana kadar göz kırpıyor sağ far ve farlar ilk yandığında 5 saniye sonra falan hafif kısılıyor... garantiden söylicem bakalım ne dicekler..

bende kullandım yaklaşık 10 ay kadar tık demedi şiddetle önermiyorum ama güzeldir normal halojen fardan

ikitellide alman mali xenon 105 tl 2 yıl garantili toptancısıymıs

3X marka xenon aldım sislerime ve kısalara, çok iyi gerçekten.Şişhanede İthalatçı firmadan aldım. Bir arkadaş vermişti adresini sitede. Müşteri memnuniyeti falan100 üzerinden 101.

İlla ucuz xenon istiyosan Sentinel al.

Kamasonic 8000 K dediler ve

Dün akşam sordum 220 TL dediler montajı dahil
1 yıl ampul
2 yıl beyin garantisi verdi

Ne dersiniz arkadaşlar

Geri