Kamasonix Xenon

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cihad
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben taktırdım aracıma yaklaşık 2 ay falan oldu şirinevlerde 230 liraya xenon ve cam filmi yaptırdım... yalnız bizim farlar biraz farklı. ampul plastiğin üstüne oturtuluyor ve fara öyle takılıyor normalde.. yapan yerin montajı kötü olursa benim farlar gibi olur dağılma yapar sinirlerin bozulur çok.:D
onun için montajı işçiği iyi olan bir yere yaptır xenonları kafan rahat olsun..

Bizim burada aksesuarcı birine sordum 220 montaj dahil dedi ve 8000 K önerdi
Ampul 1 yıl garanti
Beyin 2 yıl garanti
Anında değişim beklemek yok dedi

Tuning sitelerine baktım aynısı 160 diyorlar
İşçilik hariç tabii ki

Hangisine karar veremedim

150 ye ayarlarım abi garantili bilgine ama h kaç onu sölemen lazım

Sevgili Cihan okudum senin konunu ve yaşadığın sıkınıtıları da okudum

Bugün bayağı da bir araştırma yaptım
Xenon'dan önce Angel taktıracağım daha sonra onlara Xenon taktıracağım

Sevgilerle

Sevgili Berat;

Önce bir Angel olayını halledeyim
Daha sonra Xenon için sana danışırım

Bizimkiler Opel Corsa C ile aynı kaç olduğunu bilmiyorum

Sevgilerle

Sevgili Berat;

Önce bir Angel olayını halledeyim
Daha sonra Xenon için sana danışırım

Bizimkiler Opel Corsa C ile aynı kaç olduğunu bilmiyorum

Sevgilerle

angel far takacaksan o h1 e dönecektir abi muhtemelen ona göre alman lazım haber verirsin ben sana 150 ye garantili ayarlarım.

combo için bilmiyorum ama h7 olan angellar da var. Asıl sorun alacağın angel kitteki merceğin kalitesi olacak. Piyasada sonar-junyan-FK marka mercekli angellar var ve maalesef duyduğum bildiğim kadarıyla hepsinin mercekleri kötü. Bu kitlerden alıp xenon taktıran kötü mercek nedeniyle önünü dahi göremeyen veya angel halkaları eriten arkadaşlarım var. Bu nedenle alacağın angel kiti iyice araştırıp almanı öneririm.

Bazı arkadaşlar ekstra çözüm olarak alıdkları angel kitin meceklerini valeo marka merceklerle değiştiriyor sanırım 2 mercek 50-60tl bişi.

Xenon kısmına gelince ben hala 220 çok diyorum. Genelde shoplar montaja para almıyor. Renk olarak 8000K dan yukarı çıkma bence. Hatta madem mercekli far vs düşünüyorsun bulabilirsen 4300K civarı alırsan en iyi aydınlatma performansını yakalarsın

Arkadaşlar, kendim 3x (xXx) xenon aldım büyük araştırmalarım sonucu. Herkese tavsiye ederim.İsteyene alıp kargoda yapabilirim. Kesinlikle harika. 8K'dan üstü yok yalnız zaten üstünü geçin 8k artık gümrükten geçmiyor.Kutusunda 6k yazıyor içinden 8k çıkıyor ancak bu şekilde sokabiliyorlar. montaj'a da (ki tampon söküldü sislere falanda takıldı bende) 40lira verdim.

Arkadaşlar, kendim 3x (xXx) xenon aldım büyük araştırmalarım sonucu. Herkese tavsiye ederim.İsteyene alıp kargoda yapabilirim. Kesinlikle harika. 8K'dan üstü yok yalnız zaten üstünü geçin 8k artık gümrükten geçmiyor.Kutusunda 6k yazıyor içinden 8k çıkıyor ancak bu şekilde sokabiliyorlar. montaj'a da (ki tampon söküldü sislere falanda takıldı bende) 40lira verdim.
xXx'i kaça aldın?
sanırsam ampul ve beyin 2 yıl garantili dimi onlarda?
bu arada cyclone diye bir marka var, onu çok övüyorlar, her hangi bir sorunda 81 ilde yetkili servisi varmış ve mağdur etmiyolarmış. bilgisi olan varmı bu konuda?

xXx'i kaça aldın?
sanırsam ampul ve beyin 2 yıl garantili dimi onlarda?
bu arada cyclone diye bir marka var, onu çok övüyorlar, her hangi bir sorunda 81 ilde yetkili servisi varmış ve mağdur etmiyolarmış. bilgisi olan varmı bu konuda?

Cyclon için renk atıyor falan diyorlar bir süre sonra.Ben baya araştırdım.Ya bildiğiniz tüm xenonların beynini önüme serdi adam ve kendi xenon beynini açtı aradaki farki çok rahat anlayabiliyorsunuz.160liraya aldım.

Geri