Kamasonix Xenon

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cihad
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çok fiyat bence, sonuçta Kamasonic de uzakdoğu üretimi. Ben sentinel aldım, şu an fiyat 150 lira civarı olsa gerek. O da 2 yıl garantili. Bildiğim kadarıyla 250-300 civarına artık mtech ler vs satılıyor.

Evet şimdi baktım tuning sitelerine 160 filan diyorlar
Bu fiyata alınır mı peki
8000 k

valla ben bu ürünü 160 tl'ye satıyorum şu anda
ben yaklaşık 1 yıl kadar kullandım hiç bir sorun çıkarmadı bana
105 tl ilanda arkadaş bali bende 105 tl deyim bari satılsın
garantisi mevcut
öyle dandik bir şeye benzemiyor

Sevgili Alperen;
Ben şu anda bir araştırma içindeyim
Daha karar vermiş değilim
Değişik markalarda var hepsini araştırıp sonra karar vereceğim

Bilgilendirme için teşekkürler

eğer uzakdoğu malı alacaksan kamasonic aralarında iyi sayılacak kadar iyidir. burada montaj dahil 130 liraya takıyorlar ki zaten bir elektrikciye gitsen 25 lira montaj parası alıyor, yani 105 liraya falan geliyor, internetten alacağına tanıdık bildik bir yerden almanı öneririm markası aynı olsa bile, en ufak bir sorunda gidip hallettirebilirsin, montajınıda sağlam bir yere yaptırdın mı benim kullanan arkadaşlarım gibi sorunsuz kullanırsın. internetten alıp bir sorun karşısında kendine muhattap bulamayacağına, muhattap bulabileceğin bir yol seçmeni öneririm.
kendi fikrimi söyleyeyim uzak doğu mallarının hepsi aynı sadece üzerindeki etiketler farklı o kadar, yani gidip aynı ürüne 100 lirada verirsin 250 lirada.

Sağol Sevgili Mustafa

Pekii kaç Kelvin önerirsin

o senin zevkine kalmış birşey,
6000 tam beyaz yanıyor- 8000 buz mavisine çalıyor yükseldikçe morarıyor hatta pembeleşiyor.
kendi zevkime göre söyleyeyim beyaz araca 8000, siyah araca 6000 takınca çok hoş duruyor, griye bir yorum yapıp kafanı karıştırmayayım :D
akduman nickli üyenin imzasında bir mercedes var ve sanırım 8000k griye böyle olur
lorinser.jpg

Son düzenleme:
Bizim burada aksesuarcı birine sordum 220 montaj dahil dedi ve 8000 K önerdi
Ampul 1 yıl garanti
Beyin 2 yıl garanti
Anında değişim beklemek yok dedi

Tuning sitelerine baktım aynısı 160 diyorlar
İşçilik hariç tabii ki

Hangisine karar veremedim

Geri