kapı kolları boyatma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Jonturk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Jonturk

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhabalar; vectra b2 lerin comfortları bildiğiniz gibi kapı kolları siyah geliyor. bunları araç rengine boyatmanın maliyeti nedir ortalama? boyacı sökülmesi gerektiğini söyledi sökülmesi zor mu bide 70 tl fiyat çekti bana biraz tuzlu gibi geldi sizce fiyatı nasıl?

sökme takma boya vs hepsi içindeyse fena değil aslında, ben kapı kolları+yan çıtaları kendim söktüm boyattım, plastik astar boya+aracın orjinal rengi olan süper kırmızı boya hepsine 90 lira vermiştim, kaportacı; ben sökseydim 100 liraya konu kapanırdı dedi keşke kaportacıya söktürseydim çok ugraştım sökerken

sökme yok sade astar atıcak heralde bide boyama ücreti

o zaman bide kaportacı bulup söktürme takma ücreti vericez. baya pahalıya gelicek. acaba yan sanayi falan orjinal cdx boyalı kapı kolu gibi bi şey bulamaz mıyız?

o zaman bide kaportacı bulup söktürme takma ücreti vericez. baya pahalıya gelicek. acaba yan sanayi falan orjinal cdx boyalı kapı kolu gibi bi şey bulamaz mıyız?

biraz el işi yeteneğin varsa kendin bile sökebilirsin, folyo ile de kaplayabilirsin ? benim kapı kollarım önceden kırmızı folyo kaplıydı, çakmak ve maket bıcağı yardımıyla yarım saatte hepsini kaplamıştm, çok orj duruyodu aslında boyatmama hiç gerek yoktu ama sonra can sıkıntısından söktüm kapı kollarını boyattım ayrıca kaportacılar da boyar

Geri