Karabasan

Bende geçen sene ilk kez yaşadım,gerçekten garip bir deneyimdi...

Gözlerimi açmaya çalıştığımda göz kapaklarım çok ağırdı kaldıramıyordum kollarım ve ellerimde öyle..Kaslarıma gücümü verdiğimin farkındaydım ama sanki bir şey kollarıma ayaklarıma bastırırmışcasına bana izin vermiyordu.Bende dua okudum sonra biraz daha sakinleşip neesimi daha düzenli alıp vermeye başladım,kendimde o gücü buldugumda zaten bi anda yataktan kalktım hemen bir bardak su içmiştim.Garipti gerçekten...

Bende öğrencilik hayatımda 2 kez yaşamıştım ne olduğunu anlayamadım zaten sanki böyle birşeyin içine girmiş gibi ne sesimi duyurabiliyordum ne de ordan kurtulabiliyordum y,nede fazla korkmamıstım.

evet herkes gibi bende yaşadım bu olayları özellikle lise döneminde...cok gecelerim haram oldu ama zamanla yukarıda yazılanları öğrendim... sakin olmak ve mümkünse ayak baş parmaklarını kıpırdatıp kan dolaşımını sağlamak yeterli oluyor...

arkadasım gecmıs olsun mi denirr.. ruya buu muu denir bilmem .. ama talihsizlik sanrım.. ben yasamadımm nasildirr bilmem ama gene de gecmıs olsun..

inşallah sürekli hale gelmez bu durum beynin aşırı yorulamsından,stresden,piskolojik nedenlerden ve uyuşturucu kullanma durumunda sıkça gürülür.benim bir iki ay boyunca sürekli haftada 3-4 gün net başıma geliyodu bu olay ama allaha şükür geçti kurtuldum zamanla uyumak istemez bi hale getiriyo insanı

Benim Başıma Gelmişti Bi Kere Nefes Alamamaya Başlamıştım O Günden Beri Hep Sırt Üstü Yatıyorum :D:D

benm başıma gelmedi ama hamile kadınların başına daha fazla musallat oluyorlarmış,insan kılığında filan ne kadar doğru bilemiyom ama rivayetler öyle..
yönetimden bir korku köşesi açmasını istesek nasıl olur?:D

Geri