Kardeşime Golf aldık.

Ynt: Kardeşime Golf aldık.

Az önce yaklaşık 30km dir Astra ile sağa sola gittim, şimdi de Golf ile kardeşimin işleri için koşturmaya devam, aradaki farklar vs sıcağı sıcağına yazsam mı bilemedim dönüşte!

Tarza gore tarz belirliyorum sadece.Asla usturuplu yazan birine farkli bir sekilde cevap vermem uslup neyse on gore cevap veririm.

Tolga KARACA link' Alıntı:
Az önce yaklaşık 30km dir Astra ile sağa sola gittim, şimdi de Golf ile kardeşimin işleri için koşturmaya devam, aradaki farklar vs sıcağı sıcağına yazsam mı bilemedim dönüşte!

Bence kendi forumundan çık ve gidip Golf forumuna yaz. Talep edilen bu! :)

Tolga merakla bekliyorum yorumlarını, birde bir ara iki aracın aynı karede önden yandan arkadan resimlerini paylaşırsan çok sevinirim.

Tolga abi özellikle fren sistemini kıyaslar mısın.geçenlerde bir golf gördüm adam basar basmaz durdu hayran kaldım.freenleri bir test et sana zahmet

Arkadaşlar iki araç da bizim, yarın biri gider başkası gelir, aynı şekilde siz de aracınızı satarsınız yeni aracınızla ilgili görüşlerinizi buraya yorum yazarsınız, bunlar olağan şeyler.

Araçlarımızın üstün ya da eksik yanlarını objektif şekilde yazamaz - rakipleriyle kıyaslayamazsak burası bize yakışan bir platform olmaktan çıkıp kahveye döner değil mi?

+1907

dreamofice link' Alıntı:
Tarza gore tarz belirliyorum sadece.Asla usturuplu yazan birine farkli bir sekilde cevap vermem uslup neyse on gore cevap veririm.
sizin mesajlarınızda kullandığınız uslup seviyenizi ortaya koyuyor, fazla söze ne hacet....

Yaz Tolga bey yaz, hiç bir sorun yok. Babamın oğlunun değil bu araçlar, iyi yönleri olduğu gibi eksik yönleri de var. Golfün de üstün tarafları olduğu gibi kötü yönleri de var.

Geri