Kardeşime Golf aldık.

Ynt: Kardeşime Golf aldık.

ulas79 link' Alıntı:
valla sen yakında eve flexi ride şasede takarsın Doğan :D

Bana takılmadığı sürece sorun yok. ((:

GNSpower link' Alıntı:
Bana takılmadığı sürece sorun yok. ((:
şansını zorlarsan hanım taka bilir sana :D

ulas79 link' Alıntı:
şansını zorlarsan hanım taka bilir sana :D

Bende yer kalmadı, hanım bulduğunu takıyor zaten bana. (((:

harunhoca link' Alıntı:
Tolga bey kardeşine bir golf aldı var ya patladı gitti

Hocam otomobil dünyasını yakından takip edenler bilirler; Golf hep sınıfının referans modelidir, yerli olsun yabancı olsun her karşılaştırmada C segmentinde rakibi kim olursa olsun hep Golf 1. dir, bunda da ilk üretilen kompakt hb olup her yeni neslinde eskisinin üzerine koyarak kendini sürekli geliştirmesi yatıyor, netice ise önceki nesline çok benzeyen ancak hemen her konuda standart üstü başarı gösteren bir ikon ortaya çıkıyor.

Daha önce de belirttiğim gibi otomobil tamamen mantığa hitap eden bir mal varlığı değil ve bu yüzden de çoğu baktığında heyecan duyacağı tasarıma sahip olmak istiyor, benim gibi.

Astra ise Golf ün eski ve dişli bir rakibi ve kötü şirket politikaları yüzünden bazı konularda geri kalmış olsa da tasarım ve sürüş keyfi gibi konularda daha çekici bir model, Opel in yeni yönetimi çok azimle çalışıyor, çekişme bundan sonra artacak gibi.

Tolga abi bizim fren işi ne oldu deneme fırsatın oldu mu?

sallierim link' Alıntı:
Tolga abi bizim fren işi ne oldu deneme fırsatın oldu mu?

Yok Denizim Golf öylesine yatıyor garajda, hem 3-4000km olmadan sert fren yapmayız yeni araçla. Ayrıca hava filtresini bakımdan geçirip daha iyi bir yakıt aldığımdan beri Astra nın kullanım keyfi net olarak arttı, Golf "%100 Alman" olduğunu hissettirse de Astra nın keyfi de ayrı.

Bu arada hanım Golf e ilk kez bugün baktı, "bizim araba daha güzel" dedi, bir de kullanınca ne diyecek bakaım.

Tolga KARACA link' Alıntı:
Yok Denizim Golf öylesine yatıyor garajda, hem 3-4000km olmadan sert fren yapmayız yeni araçla. Ayrıca hava filtresini bakımdan geçirip daha iyi bir yakıt aldığımdan beri Astra nın kullanım keyfi net olarak arttı, Golf "%100 Alman" olduğunu hissettirse de Astra nın keyfi de ayrı.

Bu arada hanım Golf e ilk kez bugün baktı, "bizim araba daha güzel" dedi, bir de kullanınca ne diyecek bakaım.
tamamdır abi deneme fırsatın olursa detaylı bir kıyaslama rehberi hazırla sana zahmet

sallierim link' Alıntı:
tamamdır abi deneme fırsatın olursa detaylı bir kıyaslama rehberi hazırla sana zahmet

Aslında Golf e her binişte "bir kalem kağıt bulundurayım, yazacak çok şey var" diyorum gerçekten de araçtan inince çoğu şeyi unutuyorum, yazmaya vakit bulana kadar.

Matematiksel olarak şöyle ifade edeyim bence Astra güzeldir hostur iyidir golften

Geri