Karlı buzlu havada araba düz gidiyorken bile el frenini tam çekip dip gaz gitmek daha keyifli ve atraksiyonlu geliyor.
Ne gerek var önlem almaya beleş yanlama keyfi işte
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Karlı buzlu havada araba düz gidiyorken bile el frenini tam çekip dip gaz gitmek daha keyifli ve atraksiyonlu geliyor.
Ben kolay kolay bu huylarımdan vazgeçmem gibime geliyor abiSenin yaşında bende böyleydim hey gidi hey
merhaba arkadaşlar ben arabamın karlı ve buzlu yollardaki performansından çok şikayetçiyim. hatta gizli buz nedeniyle ufak bir kazada geçirdim. arabam karda buzda arka tarafını hemen bırakıp oynamaya başlıyor. ilginçtir arka tekerlekler hemen kendini kilitliyor. inanın karda buzda araba kullanmaktan korkar oldum. ne yapacağımı şaşırdım artık arabada mı bi sıkıntı var bende mi anlamış değilim. geçen gece kuru bir yolda ilerlerken aniden kar birikintisi içine girdim, 50 km hızla araba savrulmaya başladı zor kurtardım . ama işin kötü tarafı önümde giden ford connect aynı yeri 80-90 la hiç sıkıntısız geçti ama benim arabam daha yavaşken kendini bırakıyor. arkadaşımda peuogeot partner var benim korktuğum yollarda adam 80-90 la gidiyor. sıkıntı ne olabilir sizce. acaba arabada mı bende mi?
artık araba kullanmaktan korkuyorum...
lastiklerim kış lastiği goodride diye bir marka... biliyorum dandik bir marka ama yinede iş görmesi lazım bence