Karşınızda ROL 411...;)

maşallah burak çok temiz güle güle kullan ;)
Saol Alican temiz tutmaya çalışıyorum:)
bu nasıl bi güzelliktir nasıl bi temizliktir gözümüz kalıyo walla:)maşşallah
Saol Hakan işte temiz tutmaya çalışıyoruz abi:)
burak başlığa bakınca heyecanlanmıştım ne yaptı bizimn bu burak diye:) ama heyacanım kısa sürdü:P kazasız belasız kullan kardeşim
Walla Gökhan abi ben Kasırgayı bu kadar güzel olduğunu bilmiyordum:D :D :D profosyonel fotorafçı çekince aracı daha bi güzel gözüktü gözüme:) inş. jant falanda taktıkmı kasırgayla ayrılmaz ikili olucaz;) teşekkürler:D
masaallah masaallah
saol bahadır abi :) :) :)

Uzun sürede planladığımız programı en sonunda gerçekleştirebildik:) :) :) Erhan'a çok teşekkür ederim sayesinde Kasırgada faydalandı benim için çok güzel bi gündü;) umarım seninde günün çok güzel geçmiştir Erhan:D :D :D

rica ederim Burak ne demek..benim için de çok güzel bi gündü Kasırga da çok güzel çok temiz gerçekten kazasız belasız kullanman dileğiyle...

bi kaç foto da benden olsun :D

opelim5ze9.jpg

opelimlx6.jpg

opelim3vg0.jpg

HDR ler :
opelim2im2.jpg

opelim4lo8.jpg

Saol erhan ya bu hdr işi beni sardı:) :) :) şimdi bu kasırgamı:kop: harbiden eline sağlık erhan gerçekten süper yapmışsın;)

gerçekten çok temiz araç burak..güzel günlerde kullan

yaw Erhan
bu fotoları nasıl çekiyosun böyle sırrı nedir? makinan mı? ayarlar mı?
tamam yeteneğin var o ayrı ama bunun yarısı kadar güzel çekebilsem yeter bana, var mı tavsiyelerin
dergi kapağından çıkmış gibi fotolar yaw

burakçım sen de benim gibi kullanıyosun aracı :D imzadan görüyorum,kafa önde hafif
ön koltuk kafalıklara kafalığı iyice öne eğmeden başımı yaslayamıyorum ben?
sizinde öyle mi??

Geri