Karşınızda ROL 411...;)

erhan benimkinide çekiyoruz aynı yerde çok kıskandım haberin ola:2

erhan benimkinide çekiyoruz aynı yerde çok kıskandım haberin ola:2
olm bi ayarlayamadıkya:( neyse hacım sen bi işlerini halletde:) sana daha manyak mekanlar bulcaz bana inan;) akşam eve geldiğimde nereler nereler aklıma geldi ama iş işten geçtiydi:) :D :D :D demekki o mekanlar sana kısmetmiş:D :D :D

ya açıları vs süper yakalıyosun da makinen ne?
bende sony cybershot var bi türlü istediğim şekilde resim çekemiyorum :rolleyes: beceriksizlik olsa gerek :)

estağfurullah abi ya ne beceriksizliği:) bende Nikon D40 var sizin makinenin modeli tam olarak ne bilmiyorum ama onla da çekilebilir bence güzel makinedir sonyler de ...

Boya koruma yapılmış hali :) (telefonla çekildiği için malesef net değil:( ):o İnş. en yakın zamanda Erhanla bir ara buluşur yine güzel kareler yakalarız :) :D
Boya korumadan çıktığı gün çektiğim resim
grnt019ff8.jpg

grnt003we0.jpg

veee sabah çektiğim resimler...
grnt022ap6.jpg

grnt024cr2.jpg

Kasırga Dizayn :) :D stikerda deformansyonlar olduğu için mecburide olsa ufak rektefiye işleminden geçtikten sorna yine ilk günki haline döndü:o :o :o

grnt023ar1.jpg

Telefonla net çekemediğim için fazla belli olmamış ama inanın araçta çok farketti ;) Bu arada arkalarda film varmış bende yeni farkettim :kop: ama cidden öle farkedilcek bi film değil güneşte sadece yeşil oluyo :(
Artık sıra jantlara geldi :)

thwwwyeniresimcomnazarbgg7.jpg

volvo güzelmiş:D:D:D

güzel olmuş burak hayırlı olsun
artık senn kasırgaya bi jant alma vakti geldi :D

güzel olmuş burak hayırlı olsun
artık senn kasırgaya bi jant alma vakti geldi :D
Saol önder dediğin gibi araç bu işlemlerden bi çıktı direk jant kapağı gözüme ilişti:) acaip sırıtıyo :( bide jant taktıkmı yeniden doğmuş gibi olcak :o

Geri