Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Karter Muhafaza Nedir, Nasıl Takılır (drwaverunner)
Ynt: Karter Muhafaza Nedir, Nasıl Takılır (drwaverunner)
markopasa86 link' Alıntı:
Bu parçayı aracı almaya gittiğimzde taktrmak istesek, 1 gün serviste tutarlarmı aracı? yoksa hemen takılan birşey mi? Ben takılsın diye birrşey söylemedim, acaba araçta takılı halde gelirmi 032questn
Hediye etmeseler de birazcık ısrarla yalnızca maliyet bedeline takabiliyorlar.(Benden 120 yerine, yanlış hatırlamıyorsam 60 TL.almışlardı.)İşciliği almıyorlar.Bu artık sizinle servis yetkilileri arasındaki ikili muhabbete bağlı birşey..
Az önce konuyla ilgili mail attım bayiye, gerçi bana fiyat sabitlemesi yaptıkları için pek hediye fln vericeklerini sanmıyorum Ama eğer öyle birşey olursa güzel olur, olmazsa zaten 120 tl fln pek bişi değil taktrrrm.
resimler güzel olmuş.bende 100 tl ye servisde taktırmıstım.faturasında insignia karter diye geçiyordu.
inanın merak etmiştim ne takılıyor,kartersiz nasıl görünüyor fotolar merakımı yendi tesekkurler.
"Motor bloğunu, aracın şasisine bağlayan kulakçıklar normal şasinin malzemesine göre daha az mukavemete sahipmiş. Kaza anında bu kulakçıkların kırılması istenirmiş ki önden çarpmalarda motor bloğu şasiden bağımsız hareket etsin ve yere düşsün. Kabin içindeki yolculara doğru hareket ederek ciddi yaralanmaların önüne geçilsin.
Aslında biz bu karter korumayı yaptırırken dikkat edilmesi gereken şey motorun bu koruma üzerine düşmesi durumunda bu korumanın kırılıp motoru salması. Biz genelde taktırırken sağlam olsun diye videodaki gibi bijonları sıktırıyoruz.
Aslında bir yandan karteri korurken diğer yandan güvenlik amaçlı yapılan motor bloğunun sağlıklı çalışmasının önüne geçmiş ooluyoruz."
Valla ben alırken taktırmıştım,2 kere sağlam sürttüm altı hem de hızım 90 felandı.Yol bozuktu oldukça,kartel muhafaza olmasaydı işim fenaydı.Sürtünce taa ayaklarım zıngırdadı valla.