Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar bende 2000 astra cd var brc sıralı sistem taktırdım ama bir türlü ayar tutturamadım katalysatörden olabilir tıkandıysa ayar bozar çekiş yapmaz falan diyorlar bilgisi olan varmı acaba bilgisayar yakıtı 8.5 gösteriyor normalmi
arkadaşlar bende 2000 astra cd var brc sıralı sistem taktırdım ama bir türlü ayar tutturamadım katalysatörden olabilir tıkandıysa ayar bozar çekiş yapmaz falan diyorlar bilgisi olan varmı acaba bilgisayar yakıtı 8.5 gösteriyor normalmi
ilk çalışmada eksoz baya bir gürültülü çalışıyor aracı titretiyor
peki katalysatör ün etkisi olabilirmi bu zımbırtı ne kadardır fiyatını biliyormusunuz
ilk çalışmada eksoz baya bir gürültülü çalışıyor aracı titretiyor
peki katalysatör ün etkisi olabilirmi bu zımbırtı ne kadardır fiyatını biliyormusunuz
Pahalıdır.ancak bir baktır çok kötü değilse temizlenebilir.bitikse yenisini takmana gerek yok direk boru takarlar yerine.egsozdan gelen sesle LPG nin bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum.Katalizörde sorun varsa benzinde çalışırkende aynı sorunu yapar.