katalysatör hakkında bilgi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GECELERHA

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar bende 2000 astra cd var brc sıralı sistem taktırdım ama bir türlü ayar tutturamadım katalysatörden olabilir tıkandıysa ayar bozar çekiş yapmaz falan diyorlar bilgisi olan varmı acaba bilgisayar yakıtı 8.5 gösteriyor normalmi
icon6.gif

arkadaşlar bende 2000 astra cd var brc sıralı sistem taktırdım ama bir türlü ayar tutturamadım katalysatörden olabilir tıkandıysa ayar bozar çekiş yapmaz falan diyorlar bilgisi olan varmı acaba bilgisayar yakıtı 8.5 gösteriyor normalmi
icon6.gif
şehiriçi ortalama tüketim 8.5 ise normal.çekiş sorununu elektrşk aksamından olur.Lpg yüzünden.

ilk çalışmada eksoz baya bir gürültülü çalışıyor aracı titretiyor
peki katalysatör ün etkisi olabilirmi bu zımbırtı ne kadardır fiyatını biliyormusunuz

ilk çalışmada eksoz baya bir gürültülü çalışıyor aracı titretiyor
peki katalysatör ün etkisi olabilirmi bu zımbırtı ne kadardır fiyatını biliyormusunuz
Pahalıdır.ancak bir baktır çok kötü değilse temizlenebilir.bitikse yenisini takmana gerek yok direk boru takarlar yerine.egsozdan gelen sesle LPG nin bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum.Katalizörde sorun varsa benzinde çalışırkende aynı sorunu yapar.

araç 60-70 binde ise değiştirilmelidir

sorun katalizörde ise iptal ettirin yenisinin fiyatı baya yüksek olması lazım:(

forum kurallarına göre imzanızı düzenleyip kendinizi üye arşivinde tanıtana kadar konunuzu kapatıyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri