çok haklısın abi.keskin sirke küpüne zarar derler ya benimki öyle bir şeydi. uzun bir süre yakın takip edince kontrolümü kaybettim ,
ama uymamak lazım böyle pisliklere.
bazen delirtiyolar insanı ama sakin olmak şart
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çok haklısın abi.keskin sirke küpüne zarar derler ya benimki öyle bir şeydi. uzun bir süre yakın takip edince kontrolümü kaybettim ,
ama uymamak lazım böyle pisliklere.
katılıyorum berat haberlerde şöyle anlatıldı; tam tünel gibi biyeremi ne girecelermiş ve en sol şerit kapalıymış çalışma varmış adamda bunu fark edince asılıyor frene halbuki sağa geçebilirdi.bence kazanın büyük suçu karayollarında uyarı levhası koymadığı için sonrada doğancıda.tırcı okadar yüklü aracı durduramıyor neyapsın azmı 18 mt civarı fren izi varmış...
tırlar için 120 olmaması lazımotobanlarda hız limiti 120 dir bu hıza çıkabilen bir tır var ise o sürat onun hakkıdır.
bunun yanında otobanlarda kesinlikle durulmamalıdır heleki yolun ortassında aniden frene basmak her durumda sakıncalıdır bu durumda doğru kararı polis incelemelerinden sonra vermiştir bence...