Ynt: Kauçuk Paspas Tavsiyesi
Resım yokmu halen?
Resım yokmu halen?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tolga KARACA link' Alıntı:Yok Mertçim ama yerlerine "cuk" oturduklarından ileri-geri ya da sağa-sola kaymıyorlar.
MeRt link' Alıntı:O zaman sıkıntı yok abi. greatt
REC link' Alıntı:Paspasın altına elbise cırt cırtının tüğsüz kısmını japon ile yapıştırırsan paspası koyduğunda cırt cırt döşemeye tutunur ve paspas asla kaymaz Elbise cırt cırtı döşemeyi tutuyor.
MeRt link' Alıntı:Paspasım geldi. dancee
Yorum ve fotoğrafları işten eve döndüğümde paylaşacağım.
REC link' Alıntı:Paspasın altına elbise cırt cırtının tüğsüz kısmını japon ile yapıştırırsan paspası koyduğunda cırt cırt döşemeye tutunur ve paspas asla kaymaz Elbise cırt cırtı döşemeyi tutuyor.
MeRt link' Alıntı:Beni uğraştırmadı, hazır geldi. greatt
Tolga KARACA link' Alıntı:Yorgunluktan cırt cırtı çıt çıt okudum "adam hiç üşenmiyor yaw" dedim içimden 005hihih
REC link' Alıntı:Öok güzel hareket olmuş Mert, o zaman ben de mi alayım bunlardan bir tane? Ne diyon? Malzeme kalitesi filan?
REC link' Alıntı:Öok güzel hareket olmuş Mert, o zaman ben de mi alayım bunlardan bir tane? Ne diyon? Malzeme kalitesi filan?
Senin o yorgunluğun sebebini düşününce, cırt cırtı düşündüm ve o bile çok geldi gözüme.