Ynt: Kauçuk Paspas Tavsiyesi
Hayırlı uğurlu olsun. Ne kadara mâl ettiniz? Paspasın orjinalindeki gibi çıt çıt yeri var mı?
Hayırlı uğurlu olsun. Ne kadara mâl ettiniz? Paspasın orjinalindeki gibi çıt çıt yeri var mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tolga KARACA link' Alıntı:Yeni aldım çok güzel görünüyor ve topuk temasından aşınan noktalarda metal levha var;
http://www.hepsiburada.com/liste/opel-astra-j-2009-sonrasi-3d-havuzlu-orjinal-paspas-seti/productDetails.aspx?productId=otelf17390&categoryId=20035778&SKU=OTELF17390&navq=fh_sort_by%3d-_match_rate%252c-item_sale_count_pl%26fh_secondid%3dotelf17390%26fh_lister_pos%3d0%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253dastra%255cu0020j%255cu0020paspas%26fh_refview%3dsearch
Senin yorumuna gorede ben hemen yapistiracam bitane :-DMeRt link' Alıntı:Tolga abi paylaşım için +2 thnxx
Tam aradığım ürün. greatt
Siparişi verdim, geldiğinde bende yorumumu paylaşırım.
Aydn link' Alıntı:Hayırlı uğurlu olsun. Ne kadara mÖ¢l ettiniz? Paspasın orjinalindeki gibi çıt çıt yeri var mı?
MeRt link' Alıntı:Tolga abi paylaşım için +2 thnxx
Tam aradığım ürün. greatt
Siparişi verdim, geldiğinde bende yorumumu paylaşırım.
Aydn link' Alıntı:Senin yorumuna gorede ben hemen yapistiracam bitane :-D
Tolga KARACA link' Alıntı:Güle güle kullan kardeşim gerçekten daha aracın kapısını açtığın anda şık görüntüsü ile hemen dikkat çeken bir ürün.