Kedi Problemi!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MeRt2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Kedi Problemi!

GNSpower link' Alıntı:
En sevmediğim konu bu, bir sis ve bir geri lambası. Ekonominizi yada sebeplerinizi ampuller kovalasın ey tasarımcı ve mühendisler, bozmasanıza gül gibi simetriyi. Eskiden arabaların iki tane arka sis lambası iki tane de geri lambası olur peeh. (kendimi 87 yaşında bastonlu uyuz bir dede gibi hissettim he) ((:

Al benden de o kadar. Arabamdaki tek sevmediğim özellik diyebilirim bu tek geri vites lambası olayına.

GNSpower link' Alıntı:
Cani Tolga, boncuk gözleri ve savunmasız minik tüylü bedenleriyle yalnızca serin akşamlarda sıcak bir yuva arayan,için için sessizce ve ağlarcasına miyavlayan bu günahsız canlıların masum bedenlerine saplanacak acımasız ve soğuk mermiler ile can çekişmelerini kahkahalarla izleyeceksin ha. Ne büyük bir günah, gaddar ve merhamet ışığının yerini kapkaranlık buz gibi çukurlara terk ettiği yüreğin insanın içini ürpertiyor. Tanrım daha fazla yazamayacağım.

Peki gözlerinden vurmam senin hatrına  evil_Daemon

eketen link' Alıntı:
Sana dedim intikamı kötü olmasın diye. Bak tenhada yakaladılar.

Ben onlardan almasını bilirdim de intikamı.. Neyse bak sinirim yatıştı, iç-dış yıkama+kedi strelize yaptım cillop oldu araba.

Dediğim spreyin kalıcılığı 3-5 gün sanırım, ya da sürekli yağmur yağdığından sprey etkisini kaybetti.

Garajın kapısını açık bırakan öküz bir komşum yüzünden, kaputumun üstünde pati izleri ve çizikler oluşmuş. Detailing işlerine girişeceğim haftaya. Baktım, hiçbir arabanın üzerine çıkmamışlar. Peki arabam kirli olmasına rağmen neden astra, fikri olan var mı?  31agryyy

aliceinchains link' Alıntı:
Garajın kapısını açık bırakan öküz bir komşum yüzünden, kaputumun üstünde pati izleri ve çizikler oluşmuş. Detailing işlerine girişeceğim haftaya. Baktım, hiçbir arabanın üzerine çıkmamışlar. Peki arabam kirli olmasına rağmen neden astra, fikri olan var mı?   31agryyy
en büyük sebebi motorlarımızın geç soğuması diğer firmaların araçlarının motorundan çoookk daha uzun süre sonra soğuyor haliyle kedilerde mayışacak yer olarak (birazda şömine önü muamelesi yaparak) bizim araçları buluyor.

ulas79 link' Alıntı:
en büyük sebebi motorlarımızın geç soğuması diğer firmaların araçlarının motorundan çoookk daha uzun süre sonra soğuyor haliyle kedilerde mayışacak yer olarak (birazda şömine önü muamelesi yaparak) bizim araçları buluyor.
Anladım şimdi.Bu konudan dert yanan birçok arkadaş vardı ama başıma gelmeyince hiç açıp okumamıştım.

ulas79 link' Alıntı:

Ben bu teze biraz şüphe ile bakıyorum. Cumartesi akşamı stop ettiğim ve pazar hiç kullanmadığım aracın üzerinde  pazartesi sabahı kedi düğünü vardı, o kadar araç varken garajda.  ::)

eketen link' Alıntı:
Ben bu teze biraz şüphe ile bakıyorum. Cumartesi akşamı stop ettiğim ve pazar hiç kullanmadığım aracın üzerinde  pazartesi sabahı kedi düğünü vardı, o kadar araç varken garajda.  ::)
birde şöyle bir durum var bazı maddeler ve kimyasallar hayvanları cezbeder büyük ihtimalle bizim araçlarda kullanılan bir malzeme kediler için bu etkiyi yaratıyor,birde motor kısmındaki boşluk tamda kedilerin yatıp dinleneceği şekilde

Bir ihtimal daha var ajan kediler Vw adına çalışıyorlar  005hihih 011zaa :D

ulas79 link' Alıntı:
birde şöyle bir durum var bazı maddeler ve kimyasallar hayvanları cezbeder büyük ihtimalle bizim araçlarda kullanılan bir malzeme kediler için bu etkiyi yaratıyor,birde motor kısmındaki boşluk tamda kedilerin yatıp dinleneceği şekilde
bizim 1.4ler 3 oda 1 salon zaten yarısı boş

Geri