Kedi Problemi!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MeRt2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Kedi Problemi!

Çok kesin birşey diyemem ama bizim parkın kedileri çok arsızdı, spreylediğimden bu yana gelen giden yok.

Bazen balkondan bakıyorum; kediler gene "aha bizim araba" edasıyla motora yaklaşıyorlar ama biraz koklayıp uzaklaşıyorlar ?

Kedilerin astra j sevgisi ap ayrı bu bir gerçek, evimiz bir çıkmaz sokakta ve sağlı sollu toplamda 12 araç kapasiteli bir mini otopark havasında, 94 şahinde 2013 e kasaya kadar her marka ve segmentte araç var (şahin,206,c4,focus,,jetta,astra j, captiva, e200,accent era,micra) her yeni gelen arabanın kaputuna atlama özelliklerini geçersek, astranın tavanına çıkmaktan aşırı keyif alıyor terbiyesizler.

Dün arka taraftaki geri vites ışıklarından soldakinin yanmadığını fark etttim. Kedilerden şüpheleniyorum  :)

sksk link' Alıntı:
Dün arka taraftaki geri vites ışıklarından soldakinin yanmadığını fark etttim. Kedilerden şüpheleniyorum  :)

Araçlarımızda (HB için konuşuyorum, sedanda nasıl bilmiyorum) geri vites ışığı sadece sağ tarafta. Sol taraftaki sis farı olarak kullanılıyor.
Yani kedilerin bir suçu yok :)

chiv link' Alıntı:
Araçlarımızda (HB için konuşuyorum, sedanda nasıl bilmiyorum) geri vites ışığı sadece sağ tarafta. Sol taraftaki sis farı olarak kullanılıyor.
Yani kedilerin bir suçu yok :)

hadi ya sedanda da aynı mı? ogrenmis oldum. tesekkurler bilgi icin
oyleyse gunahını aldık yavru aslanların. dedim heralde kablonun birine asıldılar falan :)

sksk link' Alıntı:
hadi ya sedanda da aynı mı? ogrenmis oldum. tesekkurler bilgi icin
oyleyse gunahını aldık yavru aslanların. dedim heralde kablonun birine asıldılar falan :)

Sedanda nasıl bilmiyorum, ancak HBde bahsettiğim gibi :) Sizin sol tarafta yanmıyorsa muhtemelen sedanda da öyledir.

En sevmediğim konu bu, bir sis ve bir geri lambası. Ekonominizi yada sebeplerinizi ampuller kovalasın ey tasarımcı ve mühendisler, bozmasanıza gül gibi simetriyi. Eskiden arabaların iki tane arka sis lambası iki tane de geri lambası olur peeh. (kendimi 87 yaşında bastonlu uyuz bir dede gibi hissettim he) ((:

Vay arkadaş!!! Ne zaman konuya birşey yazsam kediler beni haksız çıkarıyorlar, gene girmiş hatta bu kez büyük küçük ne kadar varsa (!) yapıp da gitmiş  walll walll

Motordan leş gibi kedi kokusu geliyor  madd günah benden gitti arkadaş Gamo tüfeği götürüyorum akşama  battle_Teroriste battle_Teroriste battle_Teroriste battle_Teroriste

Tolga KARACA link' Alıntı:
Vay arkadaş!!! Ne zaman konuya birşey yazsam kediler beni haksız çıkarıyorlar, gene girmiş hatta bu kez büyük küçük ne kadar varsa (!) yapıp da gitmiş  walll walll

Motordan leş gibi kedi kokusu geliyor  madd günah benden gitti arkadaş Gamo tüfeği götürüyorum akşama  battle_Teroriste battle_Teroriste battle_Teroriste battle_Teroriste

Cani Tolga, boncuk gözleri ve savunmasız minik tüylü bedenleriyle yalnızca serin akşamlarda sıcak bir yuva arayan,için için sessizce ve ağlarcasına miyavlayan bu günahsız canlıların masum bedenlerine saplanacak acımasız ve soğuk mermiler ile can çekişmelerini kahkahalarla izleyeceksin ha. Ne büyük bir günah, gaddar ve merhamet ışığının yerini kapkaranlık buz gibi çukurlara terk ettiği yüreğin insanın içini ürpertiyor. Tanrım daha fazla yazamayacağım.

Sana dedim intikamı kötü olmasın diye. Bak tenhada yakaladılar.

Geri