Kedi Problemi!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MeRt2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Kedi Problemi!

Tolga KARACA link' Alıntı:
Mesajı okuduktan tamı tamına 1dk içinde ürünü satın aldım !!

ևok teşekkürler!

Organikmiş tolga boşver daha etkili orjinal birşey alırız mesala Klorlu hidrokarbonlar,  Nitrat ve nitritler,  Okzalik asit gibi güzel maddelerlerden oluşan bir karışım ile bu iş daha iyi çözülür bence.

DERSİMLİ link' Alıntı:
Organikmiş tolga boşver daha etkili orjinal birşey alırız mesala Klorlu hidrokarbonlar,  Nitrat ve nitritler,  Okzalik asit gibi güzel maddelerlerden oluşan bir karışım ile bu iş daha iyi çözülür bence.

֖mür geçen arabayı parkettim içinde bekliyorum; misafirler gelecek onları karşılamak için..

Baktım benim arabanın başbelası şişko kedi yaylana yaylana geliyor hiç ses etmeden bekledim, iyice yaklaşınca camı açıp suratına bastım biber gazını !!

1-2 silkelendi hopladı bastı gitti, sonra kendine gelince bir köşeden bakmaya başladı, hiç de üzülmedim ama üzülmememe üzüldüm açıkcası  evil_Daemon evil_Daemon

Tolga KARACA link' Alıntı:
֖mür geçen arabayı parkettim içinde bekliyorum; misafirler gelecek onları karşılamak için..

Baktım benim arabanın başbelası şişko kedi yaylana yaylana geliyor hiç ses etmeden bekledim, iyice yaklaşınca camı açıp suratına bastım biber gazını !!

1-2 silkelendi hopladı bastı gitti, sonra kendine gelince bir köşeden bakmaya başladı, hiç de üzülmedim ama üzülmememe üzüldüm açıkcası  evil_Daemon evil_Daemon

general__p kahka536 kahka536 İyi yapmışın kardeşim az bile yapmışın. benim aracın kaputun üstündeki köşe plastikleri resmen tırnakla parça punçik etmişler.

İnsanın korktugu başına gelirmiş.

Bu sabah arabayı çalıştırmak için kontağı açtıgımda ekranda "Servis- Hava Yastığı" yazıyordu..

Götürdüm servise. Bilgisayara bagladılar baktılar vs. Sonra ön kaputu açınca gördük ki kablolardan birini kemirmişler..

Kedi degilse de sansardır... Neyseki kısa sürede hallettiler arızayı.

Üstteki ürünü mutlaka deneyıcem.

Ben artık kedi konusuna çözüm bulabilmekten ümidimi kestim.  :(
Ne yaparsam yapayım bu kedilerin garaja girmesini engelleyemedim.  :(

Son çare olarak garajın benim arabaya en uzak köşesine ufak bir yuva yaptım ve önüne süt koyuyorum.  :)
Bu taktikle 2-3 gün boyunca arabanın üzerinde pati izi görmemiştim ve işe yaradığını düşünmüştüm.
İstanbul dışında olduğum için henüz son durumu bilmiyorum. Eğer döndüğümde de arabanın üzerinde iz görmezsem bu rüşvet olayına sürekli devam edeceğim.  :D

Bu da garajımızın yeni misafirlerinden biri. Neyse ki dostumuz araçlardan çok paspas üzerinde yatmaktan daha çok hoşlanıyor.  :)
Keşke hepsi bunun gibi olsa.  :)

20130401002041.jpg

Geçenlerde arabayı ince ince yıkadıktan sonra gittiğim yerde 15 dakika kaldım ve dışarı çıktığımda ön kaputtan cama ordan da tavana tırmanan pati izlerini gördüm. Medeniyetsiz kedi, tertemiz arabaya çıkmadan bari patini sil birşey yap. Yakalasaydım bende pis ayakkabılarımla onun üstüne çıkacaktım, denk gelmedik şanslı meretle. 130 kiloyum en az 5 canına mal olurdum sıpa kedinin. ((:

Benim arabanın motoru da pati izi kıl ve tüy içinde kedi kovucu spreyler işe yarıyor mu acaba yada başka bir yöntem kulllanan var mı ne yapacağız bu kedileri?  :(

Motorsiklet forumlarında işe yaramadığı söylenmiş kimi er-net daha iyi kimi de karabiber demiş şöyle ortaya bir karışık mı yapsak  023hm :)

Geri