adımı yazdım tamam da soyad niye onu anlamadım birine hitab ederken soyadını kullanmak zorundamıyız...?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Peki Erman abi benim bildiğim sitelerde isim soy isim yazilinca gizli kalir ama ben googlede adimi soy adimi yazdiğim zaman direk opelim.net te cikiorum ve gercekten ben bundan rahatsiz oluyorum ki benim gibi bi cok kişi rahatsiz oluyordur. Bu zamana kadar uye olduğum en iyi forum burasi opelim.net ama emin olunki yeri gelio kendimi nazi kampinda gibi hissediyorum bundan rahatsizmiyim değilim rahatsiz olduğum tek konu soy isim konusuydu bari arama motorlarinda arama yapilinca cikmasin bilgilerim benim bilgilerim hemen hemen herseyim bu sitede kayıtlı adresim tel numaram kan grubum arabamin plakasi hersey yani beni bulmak isteyen adam yada benim bilgilerimi alip bana kotu bişey yapmak isteyecek olan kişi beni arama motorundan ismimi soy ismimi yazip cok rahat bulabilir....
Alper, şu anda çalıştığım yerde başlamadan önce google'da aramış arkadaşlar, opelim.net'te bulmuşlar.İşe başladığımın 2. ayında bi muhabbet esnasında söylediler, güldük geçtik hep beraber......belki benim düşünce tarzım farklı, ben ağzımdan çıkan her cümlenin sonuna adımı soyadımı koyarım, herkesten de bunu beklerim.Opelim.net'te yasa dışı birşey mi yapıyoruz ki adımı soyadımı saklayayım, bilakis yorumlarımın altına gururla yazıyorum.
Eğer bir insan başkasını kötü bir emelle arıyorsa o veya bu şekilde bulur zaten........opelim.net'e gelene kadar.
17- Tüm üyeler, üye olurken belirtmiş olduğu ismi, imza alanında da belirtmek zorundadır. İmza alanında isim belirtmeyen üyeler öncelikle uyarılacaktır. Aksi durumun devamında üyelik ihraç edilecektir.
Erman abi...Yazdığın madde de zaten soyisim ibaresi yok...Yanılıyor muyum?
Ayrıca bizim yönetimdeki arkadaşlarla da bir sorunumuz yok...Aksine hepsine minnettarız...Soyadı zorunluluğuna bir anlam veremiyoruz..Hepsi bu...Yoksa hepimiz arkadaşız...
ben ağzımdan çıkan her cümlenin sonuna adımı soyadımı koyarım, herkesten de bunu beklerim.