Kentucky Gitsin mi ?..Kalsın mı ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ~~NEO~~
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben bu şekilde düşünüyorum, kimse de niye böyle yapıyorsun diye sorgulayamaz.Ben ne şekilde davranıyorsam, başkalarından da aynı davranışı beklerim, ancak niye yapmıyorsun diye sorgulamam.Adını- soyadını yazıp yazmamak herkesin kendi tasarrufundadır, ancak bu kararı alırken sitenin kurallarını da göz önünde bulundurmalarında fayda var.Eğer soyadı konusunda çok özel bir durum var ise sanıyorum konu yönetim ile görüşülebilir.Ancak bu özel durum ne olabilir ki?

Bu başlıkta yazılanları tekrardan okumanı tavsiye ederim.

"Aynen ya google de "seyfi aydın" diye arattırırsanız opelim.nette ben çıkıyorum vede işin kötü yanı seyfi aydın adında katiller.cezaevinde olanlar.suikastle ölenler var.
İnanmayan aratsında görsün.
Bunların arasında ben opelim.net diye çıkınca kötü oluyor.Adamlar Başka seyfiyi ben sansalar hapı yuttum valla."

Tabikide hayır Yüz kızartıcı birşey değil .Ben mesajlarımda da açıkladım gene açıkliyim.Seyfi ......ismi mukaatlı.
Her neyse En başta bu koyulan kurala yöneticilerin uymasını beklerdikkkiiiii bir yöneticimizde ad soyad bulunmuyor.Buna ne demeli??

Yönetici ve moderatörlerin tamamının imzasında ad ve soyad yer alıyor.Eğer kastettiğin "admin" ise o bir üye hesabı değil.Tahkim kurulu, kurallar ve duyurular başlıklarında kullanılıyor sadece.Laf afı açıyor'da admin'in herhangi bir yorumu var mı?

Mehmet, yazdıklarım arasından cımbızla laf ayıklamamanı rica ediyorum ve diğer kuralları da okuduğunu varsayıyorum.Yönetim böyle uygun gördüğüne göre vadır bir bildiği, gerek görürlerse sebebini açıklarlar.Açıklamazlarsa da neden açıklamıyorsunuz diye sorma hakkına sahip değiliz.

O zaman Burak da dahil olmak üzere herkes kurala uyuyor güzel abim...Benim de soyadım yazmıyor...Kuralda da soyadı yazın demiyor zaten..
Adımın soyadımın Opelim.net ile beraber anılmasından rahatsız olmuyorum ben...Sorun o değil...Aramızda onlarca arkadaşımın çalıştığı özel kurumlar vardır...Oralarla ilgili herhangi bir şeye ulaşmak için rahatsız edilebilirler...Beş parmağın beşi bir değil ki...Dost var, Düşman var...Zaten internet yeterince tehlikeli insanlarla dolu...Tekrar söylüyorum...Yönetime her zaman saygı duyuyorum...Fakat Soyadımı yazmak da istemiyorum..Hiç yazmadım da..Bu yüzden uyarı da almadım...Alan arkadaşlara haksızlık bu...O nedenle de serbest olmasını talep ediyorum...Üye olurken herkes üstün körü okuyor kuralları...Gözden kaçmış olabilir...Sorun teşkil etmemeli bence...

Ayrıca adımızdan-soyadımızdan çekindiğimiz veya sözümüzün ardına adımızı yazmayacağımızdan değil...Bence sanal alemde bu tip bilgilerin verilmesi sorun yaratabilir...Çünkü....;

'' Sanal Alem, Yalan Alem...'''

ayrıca skyeye'in eklediği kurallarda ismini yazmak zorunludur yazıyor, soyismini değil.

tekrarlıyorum...

21- Forum yöneticileri, önceden haber vermeksizin kurallarda değişikliklere gitme hakkını saklı tutar.

22- Foruma üye olan herkes bu şartları kabul etmiş sayılır.

Yönetici ve moderatörlerin tamamının imzasında ad ve soyad yer alıyor.Eğer kastettiğin "admin" ise o bir üye hesabı değil.Tahkim kurulu, kurallar ve duyurular başlıklarında kullanılıyor sadece.Laf afı açıyor'da admin'in herhangi bir yorumu var mı?

Admin diyorsunki yaşamayan bir şahıs.Ben nerden bilebilirim ki admin nickli üyenin kukla olduğunu????
Sizde lütfen yanlış anlaşılmalara sebep olmaması için İsim ve soyismi Yok yazın imzasına.

Gerekli açıklamayı LAF LAFI AÇIYOR' daki başlıkda yaptık arkadaşlar...Konuyu uzatmayalım lütfen herşey açık, net ve mantılı....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri