Sayın Göçmen eksozlar nasıl olmuş birader.....
süpersin mehmet dikkat et seni yatagından almasınlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sayın Göçmen eksozlar nasıl olmuş birader.....
Ben bu şekilde düşünüyorum, kimse de niye böyle yapıyorsun diye sorgulayamaz.Ben ne şekilde davranıyorsam, başkalarından da aynı davranışı beklerim, ancak niye yapmıyorsun diye sorgulamam.Adını- soyadını yazıp yazmamak herkesin kendi tasarrufundadır, ancak bu kararı alırken sitenin kurallarını da göz önünde bulundurmalarında fayda var.Eğer soyadı konusunda çok özel bir durum var ise sanıyorum konu yönetim ile görüşülebilir.Ancak bu özel durum ne olabilir ki?
Tabikide hayır Yüz kızartıcı birşey değil .Ben mesajlarımda da açıkladım gene açıkliyim.Seyfi ......ismi mukaatlı.
Her neyse En başta bu koyulan kurala yöneticilerin uymasını beklerdikkkiiiii bir yöneticimizde ad soyad bulunmuyor.Buna ne demeli??
Mehmet, yazdıklarım arasından cımbızla laf ayıklamamanı rica ediyorum ve diğer kuralları da okuduğunu varsayıyorum.Yönetim böyle uygun gördüğüne göre vadır bir bildiği, gerek görürlerse sebebini açıklarlar.Açıklamazlarsa da neden açıklamıyorsunuz diye sorma hakkına sahip değiliz.
ayrıca skyeye'in eklediği kurallarda ismini yazmak zorunludur yazıyor, soyismini değil.
Yönetici ve moderatörlerin tamamının imzasında ad ve soyad yer alıyor.Eğer kastettiğin "admin" ise o bir üye hesabı değil.Tahkim kurulu, kurallar ve duyurular başlıklarında kullanılıyor sadece.Laf afı açıyor'da admin'in herhangi bir yorumu var mı?
süpersin mehmet dikkat et seni yatagından almasınlar.
Alabilirler mi sence?
Tırstım şimdi....
o zaman nomu özeline atıyorum görüşelimAlabilirler mi sence?
Tırstım şimdi....