Keşke icat edilse dediğiniz ürün yada hizmet varmı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan iceboy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

iceboy

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar herkese merhaba,

Size başlıkta da sordugum gibi keşke şu ürün yada hizmet icat edilseydi ve kullanabilseydik dediğiniz ürün yada hizmet varmı?

Lütfen, sizden ricam, az yakan Ferrari,300 basan şahin gibi ütopyaları yazmayın, onlar bırakın ütopya olarak devam etsinler yada Ferrari mühendislerine bırakalım işi o kadar gelişemedim henüz :)

Örneğin, " Diş macunu entegre edilmiş bir diş fırçası icat edilseydide, kullanmadan önce diş macununu fırçaya sıkmasaydık,makine kendi ayarlardı ve diş fırçalarken 2 ekipman kullanmazdık.." tarzı fikirlerinizi bekliyorum.

Teşekkür ederim.

kirlenmeyen araba desem olur mu??

gecenler google da bisey ararken gormustum Yeni RakInIN cay gibi sallama olani olsa

bu oldumu ? :)

Ceycey ve Özgür, çok teşekkür ederim öncelikle önerileriniz için..

Özellikle yurt dışında ciddi tutulan ürün/ hizmetler nelerdir? Yerinde gören yani yurtdışında yaşayan,özellikle Belçika,Almanya,Hollanda,Rusya daki üyelerimizden rica etsem biraz detaylı bilgi verebilirlermi?

ben yaklaşık 17-18 sene önce dönüşe duyarlı far yapamazlar mı diye düşünmüştüm. insignia'da var şimdi. daha da düşünmüyorum artık şöyle olsa, böyle olsa diye.

burdan çıkacak fikirler değerlendiricek mi?maddi anlamda:Dpatent vs...

Su ile calisan araba. hibrit veya hidrojen degil ama bildigimiz belediye suyu ile. yani ben uzun yolda giderken, cesme gordukten sonra yanasip cesmeden suyu doldurayim, devam. bana 30-40 yil sonra olacak gibi geliyor.

ben yaklaşık 17-18 sene önce dönüşe duyarlı far yapamazlar mı diye düşünmüştüm. insignia'da var şimdi. daha da düşünmüyorum artık şöyle olsa, böyle olsa diye.

çook eskilerde citroen in uzun bi arabasında vardı..78 lerde falan donuse duyarlı farlardan.

Geri