Keşke icat edilse dediğiniz ürün yada hizmet varmı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan iceboy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Olabilir güzel gidiyosun ama Mustafa..

Ben mesela 360 derece dönebilen ayna düşünmüştüm, benden önce İngilizler yapmışlar onu.Düşünsenize bayanların 360 derece gösteren aynayı nasıl satın aldıklarını...

bi tane geldi aklıma.

normalde insanlar geçmişte yaşadıkları olayları sanki bir video kaydıymışcasına hatırlayabiliryor ve gözlerinin önünde canlandırabiliyor. öle bi alet icat etselerki insanın aklındaki olayların bir videosunu veya sdc bir foto olarak bile alabilen bir cihaz...
Arada unutulanlar mutlaka oluyor. Benim yaşıma gel daha iyi anlarsın.:kop: Senin öneriyi biraz geliştirelim. Kafaya tas gibi geçen, insan beynindeki hafıza bilgilerini okuyabilen bir alet + ucunda USB girişi. Eski bilgilere ihtiyaç mı var tak bir tane 1-2 GB'lık flashdisk beynin gerekli yerlerini kopyala.

Su ile calisan araba. hibrit veya hidrojen degil ama bildigimiz belediye suyu ile. yani ben uzun yolda giderken, cesme gordukten sonra yanasip cesmeden suyu doldurayim, devam. bana 30-40 yil sonra olacak gibi geliyor.

bu suan bıle mevcut ımkanlarla yapılır belkıde yapıldı ama bunun dunya ekonomısını dunya duzenını ve dunya ınsanlarını nasıl etkıleyebılecegını dusunebılıyormusunuz zaten kısıtlı su alanları var,ben bunun yerıne dunyanın 3/4 denız sularıyla cevrılı bu suyu ıcme suyuna cevırıp arıtabılen naturel kıvamına getıren bır bulus ısterım

zaman makinesi. o zaman iddaadan, sayısaldan,on numaradan yani şans oyunlarından köşeyi dönerdim :D

Bilindiği gibi araclar içine hava vb. basılan lastik tekerlekler üzerinde giderler bugün tüm arabalarda lastik sensörlerinin yanısıra, yol koşullarına göre hava basıncını kendiliğinden ayarlayabilen arabalarda elektronik süspansiyonların STANDART olmasını beklerim.

efe icattan ziyade, mevcut ürünlerden satışta olsa falan diye mi düşünsek?
0 dan fikirlerin somuta dökülmesi hem know how hem de para gerektirir...

ilgi çekici icatlar şöyle bir yerde satışa sunuluyor mesela

http://www.cyi.net

çok ilginç şeyler var, örneğin,
http://www.cyi.net/index.php?option=cyi-004&op1=cm-004j_p_q_-_114

araç içi elektronik modifikasyon için çok ilginç bir cihaz bence

iceboy hayırdır bızım fıkırlerımızı mı hayata gecırıp koseyı doneceksınn :)

insana hava yasdigi baglamak. hava yastiklarini sirtimiza ve gogusumuze koyasaz eger dusersek onlar acilacak zarar gormicez.. discovery den caldim :)

Geri