Keşke icat edilse dediğiniz ürün yada hizmet varmı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan iceboy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben profesyonel bir klozet olsun ısterdım. klozetle olan butun ılışkımı kolaylaştıracak bır klozet...

kirlenmeyen araba desem olur mu??

bunu yaptılar zaten. ama sistem şu şekilde. yağmur (su) araca geldiğinde , su tanecikleri yüzeyde duramıyor ve aşağıya doğru hareket ediyor. bu sırada yüzeyde bununan kiride alıyor. peki nasıl oluyor? bildiğim kadarıyla özel bir polimerle yani bir kimyasal yüzey kaplama ürünü ile boya kaplanıyor. süper kaygan diyebileceğimiz bir yüzey elde ediliyor. bu sayede çamur un ve suyun yüzeye tutunmasını sağlayan kuvvetler azaltılıyor. ve araç temiz oluyor

niye yok diyebilirsiniz. maliyet, uygulama ve ürünü elde etme şekli makul koşullara gelince piyasaya sürülcektir

Su ile calisan araba. hibrit veya hidrojen degil ama bildigimiz belediye suyu ile. yani ben uzun yolda giderken, cesme gordukten sonra yanasip cesmeden suyu doldurayim, devam. bana 30-40 yil sonra olacak gibi geliyor.
bunu yada yaptılar. yine dış güçler yine dış kuvvetler. kısacası para para para. ayrıca 30-40 yıl sonra oraya çıkar kesinde, 30-40 yıl sonra suyu bulabilir miyiz, orası meçhul. yada litresini 5 tl ye alırız:))

o farlar ben kendimi bildim bileli var ki zaten:D(donuse duyarlı)

walla çok enteresan fikirlerim olmuştur ama zamanında. şimdi düşünsem bile aklıma gelmiyor:( bi daha aklıma gelince not alayım bari:D

bi tane geldi aklıma.

normalde insanlar geçmişte yaşadıkları olayları sanki bir video kaydıymışcasına hatırlayabiliryor ve gözlerinin önünde canlandırabiliyor. öle bi alet icat etselerki insanın aklındaki olayların bir videosunu veya sdc bir foto olarak bile alabilen bir cihaz...

Öncelikle hepinize çok teşekkür ederim değerli fikirleriniz için..

Sizden ricam,arkadaşlar çok büyük maliyetli projeler diil bahsettiğim ürün/hizmetler.basit,maliyeti az olan şeyler.çok büyük kapsamda düşünmeyin..günlük hayatta çok kullandığımız tarzda..

Öncelikle hepinize çok teşekkür ederim değerli fikirleriniz için..

Sizden ricam,arkadaşlar çok büyük maliyetli projeler diil bahsettiğim ürün/hizmetler.basit,maliyeti az olan şeyler.çok büyük kapsamda düşünmeyin..günlük hayatta çok kullandığımız tarzda..
benimki baya uçuk:D:D

Geri