Keşke icat edilse dediğiniz ürün yada hizmet varmı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan iceboy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
onca özelliği olan uydu alıcılarına veya tv lere hesap makinesi fonksiyonu eklenmeli, yazılımla olacak iş. gerek yok ama dimi. o anda tv de izlediğin programda veya reklamda duyduğundan hesap yapma ihtiyazcı doğabiliyo. he, kalkıp cep telefonunu alır yaparsın ama yerinden kalkmadan tv başında işi halletmek var bi de.

böyle bir alet varmı bilmiyorum ama ben kokuyu alıp tutabilen ve istendiği anda o kokuyu yeniden veren bir alet isterdim..bigün görürsem bnm aklıma gelmişti dicemm :D

böyle bir alet varmı bilmiyorum ama ben kokuyu alıp tutabilen ve istendiği anda o kokuyu yeniden veren bir alet isterdim..bigün görürsem bnm aklıma gelmişti dicemm :D

+1 bravo..

bu konu benimde aklımdaydı, yanii ses kayıt cihazı var, fotoğraf makinaları var.. ama kokuyu saklayabilen bir alet yok.. (yada var ama ben bilmiyorum)

bu arada, Efee bu fikir çok güzeeeel, bunun üstünde biraz durmalısın :)

Jetgillerdeki gibi robot istiyorum orda rozi vardı 24 saat muhabet sohbet ev işi bilgi bankası.

düğmesine dokunduğunda seni istediğin yere götürecek bir araba;)

kokuyu saklayan bir alet yapıldımı bilmem ama onun filmi var, adı ''koku'' seyretmenizi tavsiye ederim. müthiş bir film.

bu bahsi geçenler var turkıyede . hatta 2 hafta once acıbadem hastanesınde bır amelıyat oldum. ateş ölçmek için bir aletleri var aklım hayalim durdu. alnınıza 1 saniye ışık tutuyolar lazer gıbı. ufacık bir alet. 1 sanıye sonra ateşiniz ekranda.

gecmis olsun kardesim

Su ile calisan araba. hibrit veya hidrojen degil ama bildigimiz belediye suyu ile. yani ben uzun yolda giderken, cesme gordukten sonra yanasip cesmeden suyu doldurayim, devam. bana 30-40 yil sonra olacak gibi geliyor.

o zaman arabanin bilgi ekraninda SUSADIM yazar ...
su veya ayran da olur der :):kop:

ben burdan yetkililere sesleniyorum uzaktan şarj olan laptop icat etsinler :D

Geri