Kimse İnanmıyor yaa!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bozcurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bende anlık yakıt a bakıyorum cok dikkatli olunursa ortalama rahat 6,5 lara iniyor fakat benim kullanmam ile mümkün değil

Arkadaşım bende de vectra c 1.6 var. Yazın 7.0 lt / şehiriçi yakıyordu. Son iki depodur ortalama 8.6 lt / şehiriçi yakıyor, soğuk havalardan olsa gerek. Benim aracı da benden başka kullanan yok ve devir saatimde asla 3000 i aşmam. Dolayısıyla arabanın maşallahı var, nazar değmez inşallah.

mbaran' Alıntı:
Arkadaşım bende de vectra c 1.6 var. Yazın 7.0 lt / şehiriçi yakıyordu. Son iki depodur ortalama 8.6 lt / şehiriçi yakıyor, soğuk havalardan olsa gerek. Benim aracı da benden başka kullanan yok ve devir saatimde asla 3000 i aşmam. Dolayısıyla arabanın maşallahı var, nazar değmez inşallah.

aynen bende 3000'i pek gecmem ama artık kış şartlarından artacagına eminim

Bahadır' Alıntı:
bende anlık yakıt a bakıyorum cok dikkatli olunursa ortalama rahat 6,5 lara iniyor fakat benim kullanmam ile mümkün değil

:D ewt dikkatli kullanınca oluyor arabayı ş.içinde seri kullanmamak lasım benım bi abım vardı o derde kı " hızlı kullanırsan erkekler yavas kullanırsan kızlar bakar derdi " agır takılmak lasım hızlı gidince erkelerin hoşuna gidio vay beaa nasıda kaçıyo ama derler ama hızlı gidince kızlar içerisin goremiyor o yuzden de bakmıyorlar yavas gitmek lasım :D:D

aquin' Alıntı:
benimki dizel bu kadar yakıyo nerdeyse

ewt maşallah dizel gibi yakıyor

eskişehirimin havasından dır :D

gerçekten inanması çok zor biz o zaman boşuna biniyoruz herhalde Astra 1.6 ya senin arabanın deposu kaç litre

Geri