Kimse İnanmıyor yaa!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bozcurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tavsiyelerine uyacam arkadaşım bende (c.c) kullanıyorum yakıta etki ettiğne inanıyorum

walla benim dizel fiesta bilem bi kac ay once hesapladıgımda 190bin yakıodu tabi sürüse cok baglı. kullanma tarzı yakıtı inanılmaz derece arttırıo. ama o kadar az yaktıgını hele bi vectranın ilk defa duyuyorum şaştım kaldım walla. olamaz demiorm ama ilk defa duyuyorm. abi sen istersen bide tüp fln tak heryere beleş gidersin valla benzin istasyonunun yolunu unutursun:D

fiestan çok yakıyomuş kardeşim benim corsa cdti şehir içi 140 oda eoro dizelle... NAZAR ETMEYİN NE OLUR CDTİ ALIN SİZİNDE OLUR diyorum son olarak:D

TuorAncalime' Alıntı:
walla benim dizel fiesta bilem bi kac ay once hesapladıgımda 190bin yakıodu tabi sürüse cok baglı. kullanma tarzı yakıtı inanılmaz derece arttırıo. ama o kadar az yaktıgını hele bi vectranın ilk defa duyuyorum şaştım kaldım walla. olamaz demiorm ama ilk defa duyuyorm. abi sen istersen bide tüp fln tak heryere beleş gidersin valla benzin istasyonunun yolunu unutursun:D

dostum eskı passattan kalan tartarini marka lpg var sıralı sistem ama taktırmadım cunku gercekten az yakıyor ama satıcam lgp'yi

kutluhan83' Alıntı:
fiestan çok yakıyomuş kardeşim benim corsa cdti şehir içi 140 oda eoro dizelle... NAZAR ETMEYİN NE OLUR CDTİ ALIN SİZİNDE OLUR diyorum son olarak:D

walla aman nazar değmesin dostum eger bende vectra cdti olsa gez dur wallaha :D:D

Benim eski vectra b ile 2.0 motor 835 km 'de toplam 130 ytl yaktı benzin fisi duruyor hala ewde...((-: Vitesi devirinde kullandıktan sonra niye normal olmasınki...Hatta bir arkadasla arabasına iddasına girdik karburotorcüye gidelim test edelim dedi ona karsıda ispatladım...Ama hala arabayı almadı...(((-:

oncelikle masallah diyelim .. bende corsa cdti kullaniyorum devir saati 3000 i gecmez hayatta ama yine 6,0-6,5 litre yakiyorum , millet 5,0 yakarken :confused:

Terror_Squad' Alıntı:
Benim eski vectra b ile 2.0 motor 835 km 'de toplam 130 ytl yaktı benzin fisi duruyor hala ewde...((-: Vitesi devirinde kullandıktan sonra niye normal olmasınki...Hatta bir arkadasla arabasına iddasına girdik karburotorcüye gidelim test edelim dedi ona karsıda ispatladım...Ama hala arabayı almadı...(((-:

inanması güç..arkadaşlar ne kdr yavaşta olsak dikkatlide kullansak 2.0 litre bir arabanın 835 kmde 130 milyon yakması bana imkansız gelio...sonuçta 12 yıldır araba üstündeyim böle bişi görmedim...1.6 arabam bi depoda ki 130a falan denk gelio artık 600ü göremiosa arkadaş nası 835 yapmış helal diorum sadece...saygılar

maşallah az yakıyo

Geri