Kimse İnanmıyor yaa!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bozcurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
dizel sandim en başta... ee ne güzel işte nazar deyirmeyelimde :)

Yol bilgisayarı her zaman kes,n sonuç vermiyor.
Klasik sarfiyat hesaplama yöntemiyle sonucu tekrar bildirirsen iyi olur ben de merak ettim.

Yani;

Depoyu doldurtuktan sonra 100km git ve tekrar tam olarak doldur bakalım sonuç ne olacak?

Ben inanıyorum Arkadaşım .
Km 0 gösterse bile 70 veya 65 civarı daha artı gidersin .
Çok güzel maşşallah .
Güzel kullanıyorsun arabanı
Sağlıklı bakıyorsun
tebrik ediyorum seni.

yakın bi arkdaşımda corolla 98 xei war onun arabası benzinlilerin en az yakanı diye biliniyor o da şehir içinde kış şartlarında 240 ykrş yakıyo demek arabayı kullanmak da bi sanat bozkurt arkadaşım sana bi dizel versek heralde 80 ila 90 ykrş yakacak walla helal sana

Walla dizel arabayla benzinli araçların motorları bildiğimiz gibi normalde karşılaştırılmaz etik değil ancak bu durumda karşılaştırmamak içten bile değil ya Vectra mı alsak acep...

TheOne' Alıntı:
Yol bilgisayarı her zaman kes,n sonuç vermiyor.
Klasik sarfiyat hesaplama yöntemiyle sonucu tekrar bildirirsen iyi olur ben de merak ettim.

Yani;

Depoyu doldurtuktan sonra 100km git ve tekrar tam olarak doldur bakalım sonuç ne olacak?

dostum mesajını gec okudum depoyu fullemiştim bayram dolasıyla trfik sıkışık ve surelı dur kalk ve kış şartları şu anda 490km oldu ve yarım depo benzin var arabada yol bilg. 8.0 onun altına düşüremedim
ÖNEMLİ
ama size bir tavsiye arkadaşlar kafanızda sureklı gideceğiniz yeri onceden planın kurun ve mumkun oldugunca trafikten ve ışıklardan kaçın ben oyle yapıyorum ara sokaklar ve cevre yolu tercihim uzun gibi gelebilir ama daha az yakar ve dur kalklarda aracınızı stop ETMEYIN

kutluhan83' Alıntı:
yakın bi arkdaşımda corolla 98 xei war onun arabası benzinlilerin en az yakanı diye biliniyor o da şehir içinde kış şartlarında 240 ykrş yakıyo demek arabayı kullanmak da bi sanat bozkurt arkadaşım sana bi dizel versek heralde 80 ila 90 ykrş yakacak walla helal sana

:D:D teşekkurler aracnını kendiniz yerine koyun biri sizi uzse sizde onu uzersiniz diymi ani kalkışlardan anı duruşlardan mumkun oldukca aracınızı yavas yavas hızlandırın mesela ben ş.içinde aracı 1 kere 40 km surata cıkartır (cc) alırım ve her yavaşladığımda aynı surata cıkmak i.in gaza değil (cc) kullanırım sizde boyle yapın sizde yapın yakıt farkını goreceksiniz :good:

EKTOPEL' Alıntı:
Walla dizel arabayla benzinli araçların motorları bildiğimiz gibi normalde karşılaştırılmaz etik değil ancak bu durumda karşılaştırmamak içten bile değil ya Vectra mı alsak acep...

bende vectrayı alırken korkmuştum vectralar cok yakıyor die biliyordum ama daha once passat oldugu için ondan da cok yakacak değil ya demiştim :D ve benı yanlıtmatı 1vectra =2passat diyebirim KM olarak

kadett' Alıntı:
Ben inanıyorum Arkadaşım .
Km 0 gösterse bile 70 veya 65 civarı daha artı gidersin .
Çok güzel maşşallah .
Güzel kullanıyorsun arabanı
Sağlıklı bakıyorsun
tebrik ediyorum seni.

gercekten eger oyle dediğin gibi "0" yazdıktan sonra 65-70km giderse benım araba hiç yakmıyor demktir walla maşallah diyin arkadaşlar :kop:

Geri