Kırım-Kongo Kanamalı Ateşi!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KentucKy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Abi piknik miknik zehir oldu bit kadar hayvan yüzünden...Mangalın başında sağıma soluma bakmaktan milleti kontrol etmekten ne mangaldan bir keyif alıyorum ne piknikten...

Ayrıca bildiğim kadarıyla kene ısırmalarında kesinlikle keneyi kendiniz çıkartmayın en yakın sağlık kuruluşuna başvurun falan diyordu...

Paylaşım için teşekkürler...

paylaşımın için saol bilgilendirdiğin için teşekkürler

Herşey mümkün.son 2-3 yıldan öncesinde pek duyulmazdı bile.

Paylaşım için sağol.

rica ederim...

Abi piknik miknik zehir oldu bit kadar hayvan yüzünden...Mangalın başında sağıma soluma bakmaktan milleti kontrol etmekten ne mangaldan bir keyif alıyorum ne piknikten...

Ayrıca bildiğim kadarıyla kene ısırmalarında kesinlikle keneyi kendiniz çıkartmayın en yakın sağlık kuruluşuna başvurun falan diyordu...

Paylaşım için teşekkürler...

evet abi doğrusu öyle tabi ama meraklı Türk vatandaşları herşeyi yapmak isterya eğer bu işide yapmak isterse resimlerdeki gibi kene cımbızla kafasından ve asla ezilmeden keneye zarar verilmeden çıkarılmalı çünkü kene panikle kusar yada tükürürse virüs bulaşabilirmiş:)

ben bi söylenti duydum bilmiyorum asparagasmı ama mahsus bu hayvanları salanlar vamış diğer ülkelerden hem ilaç satabilmek hemde kargaşa ortamı yaratmak için...

ben doğru olduğuna inanıyorum yapılır artık insanlar diğer insanları sömürmek için akla hayale gelmeyen şeyler yapıyorlar artık ırkların kan haritaları çıkarılıyor her ırkın duyarlı olduğu kimyasal maddeler üretiliyor

arkadaşlar ben tam bu kene vakalarının oldugu yerde oturuyorum(yozgat-çekerek).Günde yaklaşık 50-60 kişinin hastanede kene aldırdıgına şahit oluyoruz.

burak elerine sağlık sivasda da son zamanlarda kene ısırığından hastahaneye yatan çok vatandaşımız var aman dikkat edelim

benimde duyduğum tavukları öldürdüler ya kuş gribi için,keneler bu yüzden çoğalmış...

geçenlerde haberlerde gösteriyordu o kadar çoğalmış ki kene,kadın elektrikli süpürge ile çektikten sonra yakıyordu...

dikkatli olun arkadaşlar pikniklerde falan...

paylaşım süper emeğine sağlık...:alkis:

kene böylemi sokuyor yaw:eek: :eek:

paylasım için saol

Geri