Tavrımı ve tarzımı nasıl şakillendireceğim tamamen benim inisiyatifimde.Ben burada biraz daha halk diliyle konuşmayı tercih ediyorum ne mahsuru var?Ben sabahtan akşama kadar onlarca müşteriyle resmi konuşuyorum.Burayı samimi bir ortam olarak görüyorum ve günlük konuşma tarzıyla konuşuyorum bu kadar basit.
Lastiğe yazık etmekten korkanın kapısında arabanın işi ne?Yok hava ısınmış lastik aşınacakmış, yok başkasının arabası 100 km de 6 yakmış benimki 6.2 yaktı çok yakmış.Şu forumda bu tip çok çok ince hesapların yapıldığı hepsi de aynı sonuçlanan binlerce konu var.Herkesin takıntısı da aynı.Zevk için sigaraya rakıya bişraya para verilirken sadece arabanın masrafı mı insanları bu kadar geriyor ben anlayabilmiş değilim halen daha.Ben her yerde her zaman savundum yine savunacağım.Küçük hesaplara gireceksen araba almayacaksın.Bineceksin toplu taşımaya aldığın belli verdiğin belli olacak.Ben istanbuldayım mayıs ayına girene kadar da kar lastiklerini çıkartmayacağım.Parayula alınabilen hiç bir şey benim canımdan yada sevdiklerimin canından hiç bir zaman önemli olmadı olmayacak.