Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
değişik bir zevk doğrusu saygı duymak lazım ama genel olarak herkes aracının komple tertemiz pırıl pırıl olmasını ister off-road ve subaru sahipleri hariç
bu arada ürünü h.sonu yine kullandım ve emin olduğum nokta kesinlikle demir tozu ile etkileşime girince kızarıyor.. arka jantlar neredeyse hiç kızarmadı çünkü..
bu arada ürünü h.sonu yine kullandım ve emin olduğum nokta kesinlikle demir tozu ile etkileşime girince kızarıyor.. arka jantlar neredeyse hiç kızarmadı çünkü..
abi bekletirsen ole dedigin gibi soker ama bekletmiyorum ben banada sonaxta calısan biri demisti o zamanlar bu tarz utunler yaygın degildi hatta yoktu sormustum tuz ruhu kullan dedi
abi bekletirsen ole dedigin gibi soker ama bekletmiyorum ben banada sonaxta calısan biri demisti o zamanlar bu tarz utunler yaygın degildi hatta yoktu sormustum tuz ruhu kullan dedi