Sedan araca hangi kafayla yerleştirmişlerse atrık o 1.3 90 hp lik motoru aklım almamakta.?
Siz hangi kafayla aldıysanız , o kafadandır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sedan araca hangi kafayla yerleştirmişlerse atrık o 1.3 90 hp lik motoru aklım almamakta.?
Anlaşılan forumda çok antipati topladı arkadaş ama bence yanlış anlaşıldı yanlız hocam benim dikkatimi yılda en fazla 700-800 kilometre giderim yazmışsınızda o araba kurum bağlar yav ben 1 ayda 700-800 kilometre yol yapıyorum bence bu kadar az kilometre kullanım için dizel gereksiz
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bazı arkadaşlara sesleniyorum;
Arkadaşlar ben istanbul fatihte yaşıyorum işim beşiktaşta bilirsiniz yer sorunu onun için otobusle gidiyorum aracımıda haftasonu gezmeleri ve akşam misafirliklerine ve yazlıga yalova/armutluya giderken kulanıyorum dizeli alma sebebeim gerçekten gereksiz ama aldık işte benim aldıgım kafada araştırma yapacagımı bilmiyordum dost tasiyesi üzerine aldım şimdide satıyorum 1.4 tsi passat dsg 2.0 tdı passat dsg arasındayım artık hayırlısı