KLİMA YÖN TUŞLARI GECİKMESİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan wave61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: KLİMA YÖN TUŞLARI GECİKMESİ

arabayı ilk çalıştırmada epey uzun sürüyor bu ses, yön değiştirince de iyice belirgin oldu hava soğumasının da etkisi var sanırım...

wave61 link' Alıntı:
arabayı ilk çalıştırmada epey uzun sürüyor bu ses, yön değiştirince de iyice belirgin oldu hava soğumasının da etkisi var sanırım...

Aracı ilk calıştırmada gösterge panelinden zaman zaman gelen bir ses daha var havalandırmadan geldiģine emin misiniz?

ozgun88 link' Alıntı:
Aracı ilk calıştırmada gösterge panelinden zaman zaman gelen bir ses daha var havalandırmadan geldiģine emin misiniz?
havalandırmadan sürekli gelen bir ses yok çalışma esnasında.. Sadece yön tuşlarına bastığımda mesela birkaç saniye vızlıtı geliyor içerden yön değişimi olurken. İç hava sirkülasyonu butonuna bastığımda keza aynı şekilde vızıltı oluşuyor... Sabah gideceğim servise ama bi yandan normal böyle şeyler diyip sinirimi bozabilirler ne yapsam bilmiyorum.. öte yandan aracım lpg li olduğu için garanti dışı kalabilirmiş vsvs. Ön konsolumu da durduk yere söktürmek istemiyorum eğer ki değişim olacak ise.. Sizlerde durum nedir bu ses mevcut mu arkadaşlar?

wave61 link' Alıntı:
Kışın ilk çalıştırmada daha fazla gelmesinin nedeni kış aylarında havalandırma yönünün genelde yukarı (cama) doğru olmasından kaynaklanıyor, en azından benim gözlemim bu. Havalandırma yönünü orta kısma alınca ilk çalıştırmada pek ses olmuyor bende.

Aracımı cuma akşamı veya cumartesi sabah teslim edeceklerini söylediler. Kalorifer kutusunun değişmesi için ön göğüs tamamen sökülüyormuş. İnşAllah sonrasında gıcırtı problemi yaşamam.

mucahitduran link' Alıntı:
Aracımı cuma akşamı veya cumartesi sabah teslim edeceklerini söylediler. Kalorifer kutusunun değişmesi için ön göğüs tamamen sökülüyormuş. İnşAllah sonrasında gıcırtı problemi yaşamam.

vaz mı geçsem servise gitmekten  ::)

wave61 link' Alıntı:
vaz mı geçsem servise gitmekten  ::)

Hocam vazgeçin bence :) sonuçta tüm Astralarda var. Gereksiz bir değişiklik. Belki de açınca bir sürü kablo kopartacaklar falan. Bilinmez. Ve bir kere vida değince düzen tutmaz diye düşünüyorum. Ama verdik bir kere, yapacak birşey yok gibi :)

kardeşim lakin ustaları tanıyorsan bence sökülmüşken ses yapma ihtimali olan her yere izolasyon - sünger vs. yaptır derim

ozgun88 link' Alıntı:
kardeşim lakin ustaları tanıyorsan bence sökülmüşken ses yapma ihtimali olan her yere izolasyon - sünger vs. yaptır derim
Malesef kardeşim tanımıyorum :(

Malesef kardeşim tanımıyorum :(

uğrama ya da telefon açma durumun varsa ses gelen yerleri bildirebilirsin onlar zaten biliyordur kronik yerleri

Geri