KoyuKaramel 4.9 Lt. / 100 Km.

Ynt: KoyuKaramel

hosta link' Alıntı:
Aracınız hayırlı olsun. Kazasız belasız sürüşler...
Rengiyle alakalı bı sorun yaşarsanız bu rengin Baş sorumlusu arkadaşımız Sn. Mücahit arkadaşımızla irtibata geçebilirsiniz.

Opel Türkiye
Mahogany Kahverengi Baş Sorumlusu
Mücahit Salih Duran

:D  :D  :D

Renk güzelde çok hassas bir sürü çiziği var mahalledeki çocuklar sağolsun .

Ynt: KoyuKaramel 4.9 Lt. / 100 Km.

ugurkurt link' Alıntı:
Renk güzelde çok hassas bir sürü çiziği var mahalledeki çocuklar sağolsun .
Çok göz alıyor hocam. İnsanlar direk dokunmak istiyor çikolata gibi :)

harunhoca link' Alıntı:
Pişti olmuşsunuz  kahka536
Yarın Ankara'daki tüm bronz kahve Astra'cıları foruma üye olmaya davet edeceğim Hocam :D Siz çok seviyorsunuz :D

mucahitduran link' Alıntı:
Yarın Ankara'daki tüm bronz kahve Astra'cıları foruma üye olmaya davet edeceğim Hocam :D Siz çok seviyorsunuz :D
Sevdigimden değil aslında. . Yavrusu Şahin görünürmus Kargaya mucahitduran.

mucahitduran link' Alıntı:
Çok göz alıyor hocam. İnsanlar direk dokunmak istiyor çikolata gibi :)

Boyayı korumak için yaptığınız bir uygulama var mı ? Aracınızı yıkatırken veya yıkarken dikkat ettiğiniz şeyler var mı ?

ugurkurt link' Alıntı:
Boyayı korumak için yaptığınız bir uygulama var mı ? Aracınızı yıkatırken veya yıkarken dikkat ettiğiniz şeyler var mı ?
Cilalı şampuan ve sünger ile yıkıyorum genelde. Cilalı şampuanım öyle özel bir marka değil benzinlikten alelade alınmış bir şey. Kuruladıktan sonra hızlı sprey cila atıyorum. Parlıyor :)

Klasik şeyler. .. fırça kullanmayın,  kuş diskisina dikkat, uzun süre kirli bırakma, güneş altında kalmasın,  kaliteli malzeme ile yıkayın kurulama bezine dikkat vesaire vesaire. ..

Yarın ilk yıl bakımı var, araç 8150 km.de 490 TL'ye anlaştık, umarım herşey yolunda gider.

harunhoca link' Alıntı:
Yarın ilk yıl bakımı var, araç 8150 km.de 490 TL'ye anlaştık, umarım herşey yolunda gider.

Benim 9 ay da 15000 bakımına girdi 515 TL gibi bir fiyata ilk bakımını Ekinoto'da yaptırdım eylül ortasında

Geri