Ynt: KoyuKaramel 4.9 Lt. / 100 Km.
O kadar km.yi benzin ile yapmak ilginç olurdu bir yılda 005hihih
O kadar km.yi benzin ile yapmak ilginç olurdu bir yılda 005hihih
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haftada 5 kez yıkar ;D 2 yada 3 ünü genelde ben yıkarım Site yönetimi laf etmese Mücahit kardeşim benimkinide yıkayacak da yönetim kızıyor çok su tüketimindenmucahitduran link' Alıntı:Cilalı şampuan ve sünger ile yıkıyorum genelde. Cilalı şampuanım öyle özel bir marka değil benzinlikten alelade alınmış bir şey. Kuruladıktan sonra hızlı sprey cila atıyorum. Parlıyor
harunhoca link' Alıntı:Klasik şeyler. .. fırça kullanmayın, kuş diskisina dikkat, uzun süre kirli bırakma, güneş altında kalmasın, kaliteli malzeme ile yıkayın kurulama bezine dikkat vesaire vesaire. ..
harunhoca link' Alıntı:O kadar km.yi benzin ile yapmak ilginç olurdu bir yılda 005hihih
Volkan yemin ediyorum tam o postu yazarken senin adını anacaktım benden çok hosta yıkıyor diye Kardeşim yine kirlenmeye başladı bir ara görüşelim de bir el at?hosta link' Alıntı:Haftada 5 kez yıkar ;D 2 yada 3 ünü genelde ben yıkarım Site yönetimi laf etmese Mücahit kardeşim benimkinide yıkayacak da yönetim kızıyor çok su tüketiminden
Boyanin zarar görmesi, aracın kötü görünmesi ve deforme olması için tüm şartlara sahip olduğun görünüyor. Yapacak bir şey yok sanki.ugurkurt link' Alıntı:Aracım malesef öğleden sonra 14:00 ,15:00 saatlerine kadar güneş altında kalıyor, çok sık yıkatmıyorum evin önü de kendim yıkamak için uygun değil su , zemin vs. sıkıntıları var fırsat buldukça yıkatıyorum malesef buradaki yıkamacılardan memnun değilim.
AfterRain link' Alıntı:Tıpatıp aynı araca sahibiz. Cam çıtalı ve çıtasız tamamen aynı iki aracı yan yana gördüm ve karşılaştırma fırsatım oldu. Kesinlikle yaptırın araç sınıf atlıyor. Kazasız cezasız sürüşler dilerim.