Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mesleğimin avantajı olarak LAMBORGHİNİ GALLARDO ve nissan NISSAN SKYLINE GT-R R35 kullandım.Çok samimi olduğum bir arkadaşımın galerilerinde olan ve tadına bakma fırsatı bulduğum iki araç.Özellikle nissan ın değişik bir tadı var.Sanki 4 kapılı bir arabadasınız hissi veriyor içine oturduğunuzda.Ama kontak anahtarını çevirdiğinizde çıkan ses aklınızı başınızdan alıyor.LAmboya zaten belirli bir koşullanmayla biniyosunuz elini sürmek yetiyor arabanın kapı koluna Fakat benim işyerime hiç geldimi?Bizi aşıyo
çok yakın akrabamın 2011 bmw 7.30 d kullandım ama o mu beni kullandı ben mi onu kullandım belli değil uçak gibi araba heryer elektronik kontrollü yolda yağ gibiydi offf offf
2004 Suzuki GSXR 1000. 6. vites 11500 devirde geliyor. 12700'e kadar 6. viteste çıkıyor. Ufak bir hesaplama ile, 11.000 devirdeki hızı 285, 11500'de 299 oluyor. Gidebildiği 1000 devir daha var ve onuda yaklaşık olarak 327 - 328km olarak hesaplıyorum.
yamaha R1 bir arkadaşımındı bır kere kullandım hızın anlamını tek onda yasadım ayrıca o kadar guçlü frenlerde gormedım tam anlamıyla teknolojı harıkası dıyebılırım 4 teker olarak o hıssı yaratacak bır makına nasib olmadı