Kullandığınız en hızlı araç

Oldsmobil , öyle bir öncam imal edilmişki yaptığın hızı yanlara bakınca fark ediyorsun. ;)

almanyada görevde bulunduğum zaman 2 ay porsche carrera kullanmıştım...

Mesleğimin avantajı olarak LAMBORGHİNİ GALLARDO ve nissan NISSAN SKYLINE GT-R R35 kullandım.Çok samimi olduğum bir arkadaşımın galerilerinde olan ve tadına bakma fırsatı bulduğum iki araç.Özellikle nissan ın değişik bir tadı var.Sanki 4 kapılı bir arabadasınız hissi veriyor içine oturduğunuzda.Ama kontak anahtarını çevirdiğinizde çıkan ses aklınızı başınızdan alıyor.LAmboya zaten belirli bir koşullanmayla biniyosunuz elini sürmek yetiyor arabanın kapı koluna :) Fakat benim işyerime hiç geldimi?Bizi aşıyo :)

Bende İstanbulPark'ta Superallegra ve F430 kullandım. Onlar araba fln diil :)
Benimde bulunduğum şirket vasitasıyla :)

Mıtsubıshı lancer evo siyah birşey müzik hocası olan komşumda var bir iki kez kullandım ben ona araba demiyorum ki değil zaten bana göre güç performans keyif bu arada yaptığım hızı yazmıyorum kendi kendime birgün aynı hıza bir daha ulaşabilecekmiyim der dururum

komşum işyerine dersten cıktıktan sonra gelir ve onun geldiğini anlamak cok kolay oluyor birde araba calışırken yanında durduğun zaman sanki konuşuyor homur homur sesler cıkarıyor :):):)

WV grubunun cc hariç her aracını kullandım.Sonra gt...Yukardaki spor ve güçlü arabalardan sonra yavan gelir bizimkiler ama...:D

2000 yılında bi renault21 concorde almıştım, o zaman çorumda çalışıyodum, araba 92 model di, o zaman bana dünyanın en hızlı arabası gibi gelmişti, tertemiz bi arabaydı,,, çorum-samsun arası çok keyifli tolculuklar yaptık arkadaşlarla,,,

corvette z5 ,mercedes sls macleran,m3,m5,z4,merdeces c65 amg,ford mustang shelby gt elanor :),124 kasa merdeces amg,subarı 2.5 wrx ve evo 3 bentleynınde ıcıne bındım calıstırdım ama kullanamadım :) nerden buldun bu aracları dersenızde oto tamırcı dukkanımız var :D cogu arac gelıp gıdıyor merdeces bmw ve corvetler bızım dukkana gelır dıger araclar karsı dukkana plakalıgı yaptırmak icin gelırler yada yan dukkanda rot balans ve lastık degısımı ıcın gelırler :D

E46 kasa BMW 3.18

Geri