Küllük & Tiryaki Seti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hllb
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt:

An itibarı ile www.opelgm.com'dan bende Küllük Seti siparişini vermiş bulunmaktayım. Önbilgi amaçlı attığım maillere neredeyse dakikasında cevap vererek müşteri memnuniyeti bazında da takdirimi kazandılar. Kargolama sürecine geçiyorlar bugün. Kısa sürede elime ulaşır.

Ynt: Küllük & Tiryaki Seti

kürsad link' Alıntı:
Aynı siparişi vermisiz. Gözlük kabı güzel ancak cok kullanışlı degil. Kalın bir güneş gözlüğünüz varsa kapanmıyor. Sırf o yüzden ince bir güneş gözlüğü aldim
benim gözlük sığdığı için baya hoşuma gitti.Öbür türlü torpidoda kabına koyuyordum.Arada da üşenip sağa sola sıkıştırmaya çalışıyordum.Olan gözlüğe oluyordu.Gözlük yeri orjinal ve güzel duruyor.

01engin33 link' Alıntı:
benim gözlük sığdığı için baya hoşuma gitti.Öbür türlü torpidoda kabına koyuyordum.Arada da üşenip sağa sola sıkıştırmaya çalışıyordum.Olan gözlüğe oluyordu.Gözlük yeri orjinal ve güzel duruyor.
Normal boyutlarda bir ray-ban sığar mı :) sığarsa ben de almayı düşünüyorum

eraytly link' Alıntı:

MALESEF RAY BAN DAMLA MODELİ SIĞMIYOR diğerlerini bilmem

Benim kulluk bugun geldi. Malzeme kalitesi gercekten guzel. Ancak kulluk yerine takinca umdugumdan daha yuksekte goruntusu var. Boslugu tam dolduruyor bu arada

eraytly link' Alıntı:

Gözlük kabı gözü cok küçük. Normal gözlükler icin yapmışlar muhtemelen. Gunes gözlüğü koyunca sikinti. Ben sırf o göz icin yeni bir güneş gözlüğü aldim

Ynt: Ynt: Ynt: Küllük & Tiryaki Seti

Yusufi link' Alıntı:
Benim kulluk bugun geldi. Malzeme kalitesi gercekten guzel. Ancak kulluk yerine takinca umdugumdan daha yuksekte goruntusu var. Boslugu tam dolduruyor bu arada

Bende ilk oyle sandim ama bastirinca iyice oturuyor yerine.

Geri