Küllük & Tiryaki Seti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hllb
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Küllük

bende taktırdım çakmak seti serviste 34 tl.  arabada sıgara içme konusuna gelince sıfır maserati bile alsam ilk içine bindiğimde koltuğu geri yatırır zevkten sıgara yakarım.:D

Benimki ara bir yol galiba..Ben seyrekte olsa araçta sigara içerim,ancak küllüğü hiç kullanmam..

arkadaslar tiryaki setini ben de aldım. küllük çok güzel duruyor... ancak ellerinde olmasa bile opel izmirden getirtiyorlar. sadece 4-5 gün beklemeniz gerekiyor. elimizde yok deme lüksleri yok. düşünsenize aracın bir yedek parçası bozuluyor, yetkili servis size elimde yok diyor. yok böyle bir dava... isteyin arkadaşlar

ben uzun yol dahi olsa mola veriyorum sigara içmek için
bu arada küllük sert plastik değil mi, diğer araçlardaki yani kullandığım küllükler farklıydı
bu biraz daha görsellik için düşünülmüş ya da ıvır zıvırları koyuyorum ben içine
orası küllüksüz boş duruyor güzel durmuyor, mutlaka küllük edinin

küllük kesinlikle farklı bir hava katıyor

bende küllük almayı düşünüyorum ama plus paket teki gri yle ne kadar uyumlu olur bilmiyorum açıkçası kararsız kaldım

araçta küllük olmadığını anladığım an "işte bu araç alınır "demiştim...

ister sigara söndürmek için ister çöp atmak için olsun küllüğe sonuna kadar karşıyım..;)

ag_tasarim link' Alıntı:
araçta küllük olmadığını anladığım an "işte bu araç alınır "demiştim...

ister sigara söndürmek için ister çöp atmak için olsun küllüğe sonuna kadar karşıyım..;)
yanlız bizim küllükler çok dekoratif birde vitesin arkasındaki o kuyu gibi boşluğu doldurmak gerekiyo ve bizim bardak görünümlü küllük oraya çok yakışıyor.

kesinlikle ulas beye katılıyorum
Bizim küllük diğer araçtaki küllüklerden çok farklı asaletli bir küllük  ;)

Benim arabaya binen ilk küllüğü soruyor bu ne diye.Küllük deyince çok süpermiş diyorlar.Çok dikkat çekiyor ,çok şekil duruyor hani.

Geri