- Konuyu Başlatan
Ynt: Ladies & Gentleman...Say Hello To My Little Friend
Full ünü fln bilmiyorum ne donanımlar var, marka olarak flnda tabiki BMW, ama sadece Polo ile neredeyse birebir arka görünümü bile beni 1.16 dan soğutmaya yetiyor açıkçası. Benim alacağım model biraz farklı, sanırım birtek bu donanımı sunuyorlar, sport diye geçiyor, ancak sport ile cosmo karışımı bir araç olmuş GTC. Koltuklar yarı deri, tıpkı cosmodaki gibi,aynı şekilde kapı döşemeleride deri ,yine fabrika çıkışı kapı içi ledler var, direksiyon ise karanlıkta çok dikkat etmedim ama galiba sportun aynısı. Daha detaylı bilgilendirmeyi araca sahip olduğumda yapıcam. En çok dikkatimi çeken ise zaten beğendiğim sportun orta konsoldaki o gümüş gri kısım bunda dehşet olmuş. Renk aynı, fakat ufak bir desen gözüme çarpt çok hoşuma gitti, aracı incelemeye vakit bulamadım, daha çok arka koltuğa oturup kalktım, diz mesafesini fln ölçmek için, gayet tatmin edici, inceleyenler bu dediklerimi zaten biliyordur.astraowner link' Alıntı:hayırlı olsun yanlız ne yalan söyliyim fiyatları arasındaki farkı göz önüne almazsak full bir 1.16i yi her türlü tercih ederim gittim bindim inceledim çok güzel olmuş gerçekten nedense gtc ye ısınamadım ben bizim araçlar daha güzel geliyor gtc yi gerçekte inceledim sport tan inip sport a binceksiniz ve dışı dışındaki tek fark performans olacak ve üstüne 18000 tl gibi bir fark verilcek bence etmez o para bu araç