Ynt: Ladies & Gentleman...Say Hello To My Little Friend
Hayırlı olsun.
Güle güle kullanın.
Artık bol paylaşım bekliyoruz.
Hayırlı olsun.
Güle güle kullanın.
Artık bol paylaşım bekliyoruz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Teşekkürler Eyüp Beyeyupuzger link' Alıntı:Hayırlı uğurlu olsun ben almış gibi sevindim böyle içimde bi kıpırtı oldu bi an
markopasa86 link' Alıntı:Az önce bayiden geldim, araç elemanın dediği gibi 1.6T 180 hp ve Start-stop özelliği mevcut, kendi bayi fiyat listesini gösterdi bana onda 180 in yanında start stop yazıyordu, sanırım internet sitesi güncel değil.
Artık imzandaki 2011 Astra J Sport EcoFlex 1.3 Cdti Olimpik Beyaz + Cyclone Navi değiştirme zamanı geldi snaırımmarkopasa86 link' Alıntı:Teşekkürler Eyüp Bey
Oyuncu ile klüp arasında ufak prüzler kaldı, onlarıda halledip bonservisi aldıkmı imzayı değiştiricemeyupuzger link' Alıntı:Artık imzandaki 2011 Astra J Sport EcoFlex 1.3 Cdti Olimpik Beyaz + Cyclone Navi değiştirme zamanı geldi snaırım
Yok yok kesin artıkMeRt link' Alıntı:Bir yanlışlık yok ise o listede, süper olmuş o zaman okkk
markopasa86 link' Alıntı:Yok yok kesin artık
Araç ilk gaza dokunduğumda nasıl tepki verecek onu merak ediyorum doğrusu, ecoflexten direk 180 e geçicek olmakta heycanlanmam için bir başka nedenMeRt link' Alıntı:O zaman start-stop lu 180 lik canavar hayırlı olsun diyelim