Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Güle güle kullan kardeşim, lastik çoğunluğun sandığının aksine son yıllarda karşılaştırmalarda 1. liği zorlayan bir marka ve bahsettiğin fiyat tek kelimeyle harika!
Bende Bridgestone Adrenalin denemek isterdim ama sanırım hayli serttir.
Beklentilerini karşılar umarım, ayrıca lastiklerine ilk 200-250 km fazla yüklenmemen gerektiğini biliyorsundur diye düşünüyorum, malum senin araba kuvvetli lastikler birazcık aşınsın ki gerçek performansını gösterebilsin
bnde önceki aracımda kumho kullanmıştım ama ıslak zemindeki tutuşundan memnun deildim ama kuru zeminde gayet güzeldi.serisi sanki o da ku31di ama yanlışta hatırlıyor olabilrim
ıslak zeminde zaten kendim zorlamam aracı benim için kuru zemin sessizlik ve yumuşak olması lazımdı.. Bristone potenza için 570 Tl
mıchelin için 650 tl
Pırelli Pzero için 470 tl
Lassa Impetus 470 tl
dediler bende nasılsa bristone bile 30 binde bitti bari ucuz olsun 2 takım alırım diye aldım ve şimdilik güzel...Lastik desenide hoşuma gidiyor..
benim başıma eski aracımda geldi, çukura düştüm iki lastikte balonu verdi yanaktan. O yüzden astra da 37 hava ile biniyorum. Bu engelliyormuş öyle söylüyor firma. questionnn