Ynt: Lastik aldım....
NOT: üretim tarihine örnek verecek olursak lastiğimizin üzerinde şöyle numaralar vardır 241011 açıklaması lastik 24: üretim tarihi 10:üretim tarihinin hangi haftada yapıldığı 11:üretimin hangi yıl içinde yapıldığı
sonuç olarak aracımıza aldığımız lastik 2011 yılının 7 haftasına denk gelen ayın 24 ünde imal edilmiştir bu lastik için max kullanma süresi 2015 dir bilğinize
kampanya yapılarak %50 %?? yapılan indirimlerde lastiklerin üretim tarihine bakın raf ömrünün bitmiş yada bitmeye yakın olduğunu göreceksiniz
meslek sırrıydı?? 005hihih 005hihih 005hihih
[/quote]
benim bildiğim kadarıyla dört rakam olur dot1011 şeklinde yazar ve 10.hafta 2011 yılı anlamına gelir.
Gökhan lastiklerinden umarım memnun kalırsın lastik alırken dikkat etmen gerek en önmeli incelemeyi yapmışsındır umarım lastiklerin izerindeki üretim tarihine baktınmı acaba 032questn 032questn unutmamalıyız ki bır lastiğin raf ömrü 4 yıldır üretim tarihinden sonra lastik 4 yıl içinde bitirilmelidir o yüzden lastiklerde tıpkı fırından taze çıkmış ekmek gibi taze tüketilmelidir ;D ayrıca her yerden lastik alınmamalıdır lastiklerin raflarda dururken çalışanlar tarafından yada işletme sahibi tarafından belli sürelerde rafların demirine gelen kısımlarını çevirmesi gerekir ki yere yada demir aksama gelen yer hep aynı olmasın ayrıca lastikler lastikler için yapılmış lastik raflarında olması gerekir kesinlikle yerde ve yatık şekilde üst üste istif yapılmamalı Sonuçda aldığımız lastikle bizim ve sevdiklerimizin hayatını taşıyoruzSting link' Alıntı:[quote author=Gökhan_55 link=topic=3086.msg68274#msg68274 date=1323457539]
Arkadaşlar aracımın orijinal lastikleri olan brıstone potenzalardan yol sesi ve sertliğinden dolayı hiç memnun değildim ve dün lastiklerimi kumho ku31 serisi ile değiştirdim ve arabada yol sesi bariz azalmakla birlikte daha yumuşak bir lastik olduğunu anladım kumhoların... yol tutuşu hakkında henüz bir tecrübem olmadı ama olduğu zaman buradan yazarım.. fiyatına göre şimdilik oldukça memnun kaldım... tanesi 230 tl diğer markalarda 470 tl den 800 e kadar vardı... 235 45 18 ölçülerim...
NOT: üretim tarihine örnek verecek olursak lastiğimizin üzerinde şöyle numaralar vardır 241011 açıklaması lastik 24: üretim tarihi 10:üretim tarihinin hangi haftada yapıldığı 11:üretimin hangi yıl içinde yapıldığı
sonuç olarak aracımıza aldığımız lastik 2011 yılının 7 haftasına denk gelen ayın 24 ünde imal edilmiştir bu lastik için max kullanma süresi 2015 dir bilğinize
kampanya yapılarak %50 %?? yapılan indirimlerde lastiklerin üretim tarihine bakın raf ömrünün bitmiş yada bitmeye yakın olduğunu göreceksiniz
meslek sırrıydı?? 005hihih 005hihih 005hihih
[/quote]
benim bildiğim kadarıyla dört rakam olur dot1011 şeklinde yazar ve 10.hafta 2011 yılı anlamına gelir.