Lastik Seçimi Sizce ?

liste fiyatlarına bakma dükkana gidince fiyat çok değişiyor önce bindirim sonra indirim yapıyorlar bi anlayamadım neden böyle yaptıklarını. söylediğin fiyatlara en mantıklı seçim petlas veya starmaxx olur,kullananlar genelde memnun,lastik değişim zamanı gelince bende bu lastiklerden düşünüyorum.çıkma lastikler en az 5 yıllık oluyor yeni tarihli bulmak çok zor çıkma ile uğraşma.

çıkma dedıgım zaten en kotu 2010 tarıhlı olması lazım, denk gelırse ınternette bayağı var olmadı starmax yuksek performansf lastıgı desen olarak hosuma gıttı 4 tanesı 480 lira fiyatta iyi

Paran çoksa goodyear eagle serisi, performans/fiyat istiyorsan marshall FX, FX serisi olmasına dikkat et yanlız, diğerleri yaramaz

çıkma dedıgım zaten en kotu 2010 tarıhlı olması lazım, denk gelırse ınternette bayağı var olmadı starmax yuksek performansf lastıgı desen olarak hosuma gıttı 4 tanesı 480 lira fiyatta iyi
Tavsiye ederim. Petlasla starmax aynı starmakx bayisi daha az. zor bulabilirsin. Ama petlasla desenleri birbir aynı. Fiyatları da. Zaten aynı lastikler. Ben ilk almadan önce taa fabrikasını aramıştım. Orda bi mühendise bağladılar telefonu. Starmaxx ismini ihraç için kullandıklarından bahsetmişti. Dış pazarda Petlas ismiyle pazarlamanın zor olacağını düşünmüşler.

Paran çoksa goodyear eagle serisi, performans/fiyat istiyorsan marshall FX, FX serisi olmasına dikkat et yanlız, diğerleri yaramaz
Paran çoksa goodyear tavsiyesine pek katılamıycam. Benim astra H ın üzerinde geldi goodyear. Kışlıklarımı takan lastikçi abi bu lastikler gitmiş artık dedi. Ne diyosun sen ya dedim daha 9 aylık lastik. Ama görüntüsü kötüydü gerçekten. Tabi biraz pazarlama taktiği lastikçinin yaptığı. Bana göre Eğer aracı sınırlarını zorlayarak kullanmıyosanız bence lastikler arasında öyle aman aman bir fark yok. Fazla para vermek çok anlamsız. Ama fazla para vereicek olsam goosyear son tercihim olur. İlk tercihim eski arabamda kullandığım condinental olur. Sonra michelin.
Ucuz istiyosan Marshal demissin. O da iyidir. Zaten dediğim gibi çok fark yok aralarında. Ama Neden neolduğu belli olmayan çin malına para veresin. Biraz milliyetçi olalım arkadaşlar. Biz çoçukken yerli malı haftası olurdu. Mecburen elma armut getirirdik. Bugün artık farklı bir noktadayız. Yerli üretimimiz ürünlere sahip çıkalım. Aynı kalitede aynı fiyatta yerlisi varsa onu tercih edelim. Çin almayalım. Aynı paraya yerlisi var PETLAS. Ve alman teknolojisine göre üretilen iyi bir lastik.

hocam sivastasın sanırım... al michelin alpin rahat et :D

lastiği internetten almak sıkıntılı,neden derseniz hem kargodan alıp lastikçiye gitmek,extra para vermek...Birde netten alınan lastiğin üretim tarihi sıkıntı olabilir,belkide eski tarihli gelecektir..
Sizin ençok dikkat etmeniz gereken husus lastiğin üretim tarihi...Benim aldığım lastikler 41. hafta 2011 üretimi idi,lastiği 2 ay önce almıştım...

Geri