Lastikler arasindaki fark

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan LOadinG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arabanın orjinal lastik ölçüleri 215/55/16 dır. ve ilk defa sizden duydum vectra larda pirelli kullanıldıgını. 2003 modeldede bridgestone er30 var 2006 dada er30 verildi sadece 2007 den sonrakilere er300 modeline geçildi. benım istetmem daha ilk günkü gibi hiç kullanılmamış uzerinde er30 var. 215 ebat alın eger 205 ebata düşerseniz tur farkından yol tutuş farkından ve konfor farkından olucaksınız çabuk yıpranmasıda cabası 215 ile 205 in yere basma kuvveti farklıdır. ben bile bir sonraki değişimde 215 den 225 e geçmeyi düşünüyorum konfor ve güvenlik için. aracın yakıtı etkilenıcek belki ama onu sorun etmeyecegim. konforum ve guvenliğim her zaman önde gelir. ayrıca 200 liraya michelin çok zor bi sorun olmasın iyi araştırın derim. bridgestone ve michelin 280 - 320 aralıgında

ya adam gerçekden michelin e 200 dedi:) ama hangi gurup onu bilmiyorum sormadim...bende bir çok yere sordum en aşa 250 ye bulmuştum.200 diyen lastikcide çok şaşirdim zaten:)bakalim pazartesi baba ne dicek nede olsa parayi verecek olan o:)yorumlariniz için teşekkürler..

orjinali ne ise onu kullanmalı...vesselam

Geri