Lastikler arasindaki fark

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan LOadinG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
jantın gerektirdiğini kullanın diyor...;)

işte işin ilginçliğide burası zaten...

özel serviste parça şefi olan bir tanidiğim var o bana söylemişti.araçlar fabrikadan çikarken fabrikaya o zaman en iyi teklifi veren lastik firmasiyla çalişirmiş.belkide biziimkinin çikiş tarihinde en iyi fiyati onlar vermiştir:)bunu bi araştiricam ayni tarihlere yakin gelen arabalarda lastik markalari ne diye

pirelli en iyi teklifi vermiş olabilir ama standart donanımda bir araca p7 gibi yüksek fiyatlı performans lastiği takmazlar.

ama lasitkleri ilk ay niye değişsinlerki:)hem değişseler istepmeyi niye değişsinler:)

Yeni lastik takacaksanız ve üzerindekilerini değiştirme imkanınız varsa İstepme o haliyle bekletmenin anlamı yok. 4 satacaksanız 5 satarsınız. İstepme her ne kadar kullanılmasa da bir süre sonra kavuçuk özelliğinin kaybedeceğinden dolayı yanına alacağınız yeni lastik-yeni kauçukla tam bir uyum sağlayamayacaktır. Yılda belki bir kez bile kullanmayacağımız sıfır bir lastiği bagajda bekletmeye değmez diye düşünüyorum. Normal bir lastik de o işi görebilir.

birde aldimiz adam çok titizdi arabanin o 3 ay içinde ne yaptiysa anlatti lastikleri değişmiş olsa muhakkak solerdi.

p1000404small.jpg

evet gördüm. gerçekten üzerindeki lastik buysa inan çok şaşırmış olacağım. :)

Geri